Camping 't Sluitgat

Camping ’t Sluitgat ligt net buiten het sfeervolle ringdorp Ouwerkerk. Met een ideale ligging aan het prachtige Krekengebied, de Oosterschelde op loopafstand, het mooie monumentenstadje Zierikzee op enkele minuten rijden en natuurlijk het landelijk bekende Watersnoodmuseum, is het een heerlijke vakantieplek voor rustzoekers en natuurliefhebbers.

Onderaan deze pagina zie je welke objecten er op dit moment te koop staan op deze camping.

Op het recreatieterrein van 6.8 ha. groot vind je onder andere een speeltuin, een zwembad en een groot voetbalveld. En met de natuur om de hoek is dit een heerlijke camping voor het hele gezin.

De camping grenst aan het Krekengebied, een schitterend natuurgebied ontstaan door het in- en uitstromend zeewater na de dijkdoorbraak in 1953. Je kunt hier heerlijk wandelen over een acht kilometer lang wandelpad en genieten van de rijke vegetatie en dierenpopulatie. Ook is er een fietspad en een ruiterpad. Verder kun je in dit prachtige gebied kanoën en sportvissen op forel en paling.

Elke stacaravan of chalet is aangesloten op het gasnet. Het kabelabonnement voor de tv-ontvangst is bij het staangeld inbegrepen. Een eigen internetaansluiting is mogelijk, de router en het abonnement wordt apart berekend. Huisdieren zijn welkom op de camping.