Chalet te koop op eigen grond, Zeeland

Rustig aan doen of juist eropuit gaan, die keuze maak je lekker zelf. Of het nu af en toe een weekend is en de vakanties, of een heel seizoen, maakt geen verschil. Een chalet hebben in Zeeland betekent gewoon genieten van je vrije tijd!

Bij binnenkomst is de badkamer aan de rechterkant, met een douche, wastafel en het toilet. Naast de ouderslaapkamer is er nog een tweede slaapkamer. De keuken is eenvoudig maar voldoet prima. De fijne hoekbank is nog om te bouwen als slaapplek waardoor ook een wat groter gezin hier gebruik van kan maken. Het chalet wordt comfortabel verwarmd door centrale verwarming. Lekker compleet en klaar voor gebruik, dat is een goede omschrijving voor misschien wel je favoriete bestemming voor de komende jaren. 

Als een chalet met eigen grond hebben in Zeeland altijd al je wens is, maak dan een afspraak voor een bezichtiging en verdere informatie met de stacaravanmakelaar. 

Jaarhuur en info

Park Den Inkel is het gehele jaar geopend om te recreëren en honden zijn welkom. Bijkomende kosten bij aankoop van de kavel en opstallen zijn overdrachtsbelasting en notaris- en gemeentelijke kosten. De jaarlijkse kosten bestaan uit de parkbijdrage, verbruik energie, gemeentelijke kosten en een abonnement voor internet en kabeltelevisie.

Alle kenmerken

Merk-type:
Likon Kuifmees
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.00 x 3.80 meter
Bouwjaar:
2004
Indruk van object:
Goed
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
182
Oppervlakte kavel ±:
189 m²
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Camping Den Inkel
Status:
Verkauft
Kosten koper:
k.k
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hunde erlaubt:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Koopkavel