Diverse nieuwe chalets sleutelklaar te koop in Oostkapelle

Op Siblu In de Bongerd is de afgelopen periode hard gewerkt om een unieke showroom te maken, de chalets staan op hun plekje om een nog beter beeld te krijgen van de sfeer van ieder plekje. 
Welke stijl en/of kavel past het best bij jouw wensen? Twee slaapkamers of drie slaapkamers? Een veranda, gazon en schuurtje.. het behoort allemaal tot de mogelijkheden die Siblu te bieden heeft.
Naast eigen gebruik is het ook mogelijk dit luxe chalet beschikbaar te stellen voor de verhuur. Hiervoor heeft Siblu verschillende verhuur programma's opgesteld waarbij alles uit handen wordt genomen, denk hierbij aan reiniging, promotie en sleuteloverdrachten. 
Maak een afspraak, we informeren je graag over de vele mogelijkheden op deze gezellige familiecamping in Oostkapelle.

De volgende modellen zijn beschikbaar op diverse kavels, de chalets zijn per september beschikbaar voor overname:

Onderstaande prijzen zijn inclusief de onderafwerking, veranda, parkeerplaats, wifi modem, inventarispakket, standaard meubilair. Bijkomende kosten zijn de aanleg van de tuin en het plaatsen van een tuinhuis.

IRM Eleganzia
Dit compacte chalet biedt plaats aan je hele gezin. Door de lichte kleuren doet het ons denken aan een strandhuisje. De woonkamer en keuken bevinden zich in het midden van het chalet, aan beide zijden is een slaapkamer, het toilet is apart van de badkamer. Het chalet heeft een afmeting van 8.00 x 4.00 meter. De prijs van dit geheel is € 68.324,-   

Rapidhome Panorama   
Dit chalet is slim ingericht met een leefgedeelte apart van het slaapgedeelte, de hal kan worden afgesloten. In het leefgedeelte vind je de keuken die voorzien is van alle gemakken en een gezellige zithoek. Vanuit de hal bereik je 3 slaapkamers, de badkamer en een apart toilet. Het chalet heeft een afmeting van 10.00 x 4.00 meter.
De prijs van dit geheel is € 75.286,-  

Rapidhome Bora Bora 
In dit chalet is aan alles gedacht en alle ruimte is zo efficiënt mogelijk benut. De grote slaapkamer heeft een luxe inloopkast en de badkamer en het toilet zijn apart van elkaar. Aan de rechterkant van het chalet zijn 2 slaapkamers en in het midden vind je het leefgedeelte.
Het chalet heeft een afmeting van 10.00 x 4.00 meter.
De prijs van dit geheel is € 76.908,-  

Trigano Inspiration   
Dit prachtige Franse chalet is ingericht om optimaal te genieten van je vrije tijd, mochten er vrienden komen logeren hebben zij hun eigen badkamer en ruime slaapkamers. Je komt samen in het midden van het chalet waar het leefgedeelte is. De keuken is compleet, laat iedereen van je kookkunsten genieten!
Het chalet heeft een afmeting van 10.50 x 4.00 meter en in totaal 3 slaapkamers.
De prijs van dit geheel is € 84.161,-  

Sunseeker Zeeland  
Door het lessenaarsdak heb je zeeën van ruimte in dit chalet aan de Zeeuwse kust. Door de grote raampartijen is de woonruimte heerlijk licht. De leefkeuken is uitgerust met gasfornuis, vaatwasser, koel-vriescombinatie en oven. In het chalet bevinden zich verder 2 slaapkamers en een badkamer met toilet. Het chalet heeft een afmeting van 11.60 x 4.00 meter.
De prijs van dit geheel is € 106.092,-.

Jaarhuur & Info

Siblu in de Bongerd is het hele jaar geopend. Alle chalets zijn geplaatst op comfort kavels met een afmeting van 150 m2, de jaarhuur bedraagt in 2021 € 6.519,-. Dit is inclusief internet, televisie, veiligheidskeuringen en het standaard onderhoud van de kavel. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water en elektra en de toeristenbelasting. Honden zijn toegestaan op het park.

Alle kenmerken

Merk-type:
Diversen
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Bouwjaar:
2021
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Elektrische verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
diversen
Oppervlakte kavel ±:
150 m²
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Camping Siblu In de Bongerd
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hunde erlaubt:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel