Luxe chalet te koop in Zeeland, Scharendijke

Fiets maar eens door de mooie polders van de Zeeuwse eilanden en je komt overal die typisch Zeeuwse boerderijen tegen. De statige woonhuizen met grote zwart-witte schuren zijn uniek in de wereld. Deze traditionele stijl in combinatie met een modern interieur is weer helemaal van deze tijd maar vooral ook tijdloos. 
Nog dit seizoen wordt op camping de Strandloper een 'Zeeuwse Hoeve' geplaatst. De zinken dakgoten, gepotdekselde buitenbekleding en de makelaar in de nok geven het chalet een sfeervolle uitstraling.

Het chalet is heel compleet. Een mooie keuken met veel kastruimte, een combimagnetron en een vaatwasser. De volledig betegelde badkamer heeft een extra ruime douchecabine en in de slaapkamers staan natuurlijk goede bedden. Het chalet is uitgerust met centrale verwarming, een goede reden om ook in de wintermaanden veel gebruik te maken van deze fijne stek. In de aangelegde tuin wordt een ruime bijpassende schuur geplaatst, waar je handig de fietsen en het tuingereedschap in op kunt bergen.

Een sleutelklaar geheel, wij hebben de eerste zet gedaan. Kom maar eens langs om te kijken of je hier je eigen plekje van kunt maken. De foto's van een eerder geplaatst chalet geven je alvast een idee. De combinatie met het Arcabo chalet, degelijk gebouwd en uitstekend geïsoleerd, is geweldig. Hier kom je zomer en winter graag naar toe. Laat je dagelijkse beslommeringen varen en kom naar Scharendijke voor je 2e thuis, heerlijk relaxed op je eigen stekje, dicht bij het strand.

Jaarhuur & Info

Camping de Strandloper is het hele jaar geopend. Vanaf half november tot eind februari van vrijdag t/m maandag en alle vakanties (kerst, oud- en nieuwjaar en voorjaarsvakantie). Honden zijn welkom op het park en commerciële verhuur is in overleg toegestaan. De jaarhuur bedraagt € 5.698,--. Dit is inclusief toeristenbelasting, milieukosten, CAI module, internet en een voorschot op de energierekening.

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo Charleston Boerderij
Buitenbekleding:
Canexel
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
12.50 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2022
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
L22
Oppervlakte kavel ±:
192 m²
Huurindicatie kavel:
€ 5.698
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Chalet oder Mobilheim kaufen Zeeland
Park:
Camping De Strandloper
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hunde erlaubt:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel