Luxe L-chalet te koop aan de Oosterschelde

Tot voor kort lag er een hele berg met zand voor de deur van het Duinvilla L-chalet maar er is hard gewerkt. Het terras is aangelegd en het gras hoeft alleen nog maar te groeien. Er is heel wat werk verzet en dat het een hele fijne plek is geworden zie en merk je aan alles. 

Je stapt het chalet binnen in de hal, waar ook de inpandige berging is. Fijn om te gebruiken als garderobe, opbergruimte kun je nooit genoeg hebben. Naast de twee slaapkamers is ook de badkamer ruim en goed ingedeeld. Doordat de keuken in een hoek is geplaatst blijft er meer dan voldoende plaats over voor een royale zithoek en eetkamer set. Hoe leuk is het om het chalet nog helemaal naar je eigen smaak in te richten en te decoreren.
Om het geheel compleet te maken wordt er nog een bijpassend tuinhuis gebouwd en geplaatst. Als dit het chalet van je dromen is, laat het ons dan weten. We laten je graag deze mooie stek zien en de sfeer proeven op het mooie Noord-Beveland.

Jaarhuur en info

De jaarhuur bedraagt € 3.846,-, dit is inclusief toeristenbelasting en Wi-Fi. De kavelgrootte is 356 m2. Bijkomend zijn de kosten voor verbruik van gas, water, elektra, televisie, afval- en rioolheffing. Chaletpark Wilgenoord is het gehele jaar geopend, commerciële verhuur en huisdieren zijn niet toegestaan. 
 

Alle kenmerken

Merk-type:
Duinvilla L-chalet
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.50 x 4.00 x 9.00
Bouwjaar:
2021
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
37
Oppervlakte kavel ±:
356 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.846
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Chaletpark Wilgenoord
Status:
Verkauft
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hunde erlaubt:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel