Luxe vakantiechalets te koop nabij het Veerse meer

Zodra je de hoofdweg afrijdt en via de polderweggetjes op chaletpark Wilgenoord terecht komt voel je het gevoel van rust. Even weg van thuis, luisteren naar het fluiten van vogels, het ruisen van de wind en de Oosterschelde in de verte. 
Op kavel 42 en 43 worden in september twee Arcabo chalets geplaatst. Door de bijzondere combinatie van materialen in de buitenbekleding hebben deze identieke chalets een moderne maar ook natuurlijke uitstraling. Over de indeling is goed nagedacht, in de hal is een garderobe gecreëerd en de badkamer en slaapkamers bevinden zich in het rechterdeel, waardoor de leefruimte optimaal benut wordt. Ieder chalet staat op een grote kavel waar genoeg plaats is om elk moment van de dag in de zon te kunnen zitten. Het chalet wordt compleet opgeleverd met tuinaanleg en met de mogelijkheid om nog een bijpassend tuinhuis te plaatsen.
Val je voor de charmes van Zeeland, dan is dit een mooie kans. Aarzel niet en maak een afspraak, we laten graag de mogelijkheden zien.

Jaarhuur en info

De jaarhuur bedraagt € 4.470,- dit is inclusief toeristenbelasting en WiFi. De kavelgrootte is 420 m2. Bijkomend zijn de kosten voor verbruik van gas, water, elektra, televisie, afval- en rioolheffing. Chaletpark Wilgenoord is het gehele jaar geopend, verhuur en honden zijn niet toegestaan. 
 

 

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo Vancouver
Buitenbekleding:
Aluminium
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.40 x 6.10
Bouwjaar:
2021
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
42 & 43
Oppervlakte kavel ±:
420 m²
Huurindicatie kavel:
€ 4.470
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Chaletpark Wilgenoord
Status:
Verkauft
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Geschakeld chalet
Slaapkamers:
3
Hunde erlaubt:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel