Nieuw chalet op park Zeelanderij, Schouwen-Duiveland

Plan Sonnemare is volop in beweging! 
Op het park Zeelanderij worden 22 nieuwe, unieke Hofjes Sonnemare gerealiseerd.
Het is de kers op de taart van de complete renovatie die het park heeft ondergaan. Misschien kunnen we beter zeggen: de peer, want daar liggen immers de roots van park Zeelanderij.

Hofje 76 is een zeer ruime kavel net achter de waterpartij. Het robuuste Arcabo chalet heeft uitstraling, is gemaakt van hoogwaardige materialen, verdiept geplaatst en heeft een bijpassend tuinhuis.
In het chalet een stoere keuken met veel kastruimte, een vaatwasser en een combimagnetron. De volledig betegelde badkamer heeft een extra ruime douchecabine en in de slaapkamers staan goede bedden. De woonkamer is ingericht naar de nieuwste trends op woongebied.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je ook graag je eigen droomchalet op dit charmant landelijk park? Maak een afspraak met de stacaravanmakelaar en wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Jaarhuur & info

Park Zeelanderij is het hele jaar geopend. De kavelhuur voor 2019 is € 3.836,12, dit is inclusief de toeristenbelasting en televisie. Bijkomende kosten zijn aanschaf internet modem en het verbruik van elektra, water en gas. 
Het chalet staat op een ruim kavel van 353 m2. 
Honden zijn welkom op het park.

Park Zeelanderij

Park Zeelanderij is een rustig landelijk park in Zonnemaire. Dicht bij het Grevelingenmeer en het Noordzeestrand, met de auto ben je er zo, en op de fiets is het een heerlijk tochtje. Verder is het een uitstekende uitvalsbasis om heerlijk te wandelen, surfen, duiken en om vogels te spotten. Het park is het hele jaar open, dus je kunt hier zo vaak komen als je wilt!
 

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
13.50 x 4.30 meter
Bouwjaar:
2018
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
76
Oppervlakte kavel ±:
353 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.836
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Zeelanderij
Status:
Verkauft
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hunde erlaubt:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel