Nieuw chalet op park Zeelanderij te koop, Schouwen-Duiveland

Plan Sonnemare is volop in beweging!
Op Zeelanderij zijn 22 nieuwe unieke Hofjes Sonnemare gerealiseerd.
Een behoorlijk aantal chalets is al geplaatst en de tuinen zijn aangelegd. Er zijn nog maar enkele plekjes over. Zo langzamerhand loopt de volledige renovatie van het park op zijn eind, de gasten genieten al volop. Het belooft een prachtig stukje Zeeland te worden.

Hofjes 80 is een mooie kavel waar een prachtig Arcabo chalet met bijpassend tuinhuisje en veranda geplaatst wordt. Dit comfortabele chalet met unieke uitstraling is gemaakt van hoogwaardige materialen. In het chalet een mooie complete keuken met veel kastruimte, een vaatwasser en een combimagnetron. De volledig betegelde badkamer heeft een extra ruime douchecabine en in de slaapkamers staan goede bedden. Hoe leuk is het om je woonkamer met meubelen en smaak in te richten, de foto’s geven je misschien al wat inspiratie. De verkoopprijs is inclusief het verdiept plaatsen, stellen, aansluiten, gaskeuring en tuinaanleg.

Ben je op zoek naar een nieuw chalet op een mooi landelijk park? Maak dan een afspraak met de stacaravanmakelaar en wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Jaarhuur & info

Zeelanderij is het hele jaar geopend. De jaarhuur in deze advertentie is een gemiddelde jaarhuur en is inclusief de toeristenbelasting, kabeltelevisie en internet. Bijkomende kosten zijn de eenmalige aanschaf van het internetmodem, het verbruik van elektra, water en gas. De kavelgroottes zijn gemiddeld 240 m2. Afhankelijk van de kavelgrootte kan de werkelijke jaarhuur anders zijn dan genoemd in deze advertentie. Honden zijn welkom op het park.

Zeelanderij

Zeelanderij is een rustig landelijk park in Zonnemaire. Dicht bij het Grevelingenmeer en het Noordzeestrand. Met de auto ben je er zo, en op de fiets is het een heerlijk tochtje. Verder is het een uitstekende uitvalsbasis om heerlijk te wandelen, surfen, duiken en om vogels te spotten. Het park is het hele jaar open, dus je kunt hier zo vaak komen als je wilt!
 

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo Orlando Sonnemare
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
13.00 x 4.30 meter
Bouwjaar:
2020
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
80
Oppervlakte kavel ±:
240 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.050
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Zeelanderij
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hunde erlaubt:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel