Nieuw chalet te koop in groene omgeving te Stellendam

Wakker worden, door het raam kijken, de vogels horen fluiten en uitzicht hebben op mooi 
groen ... hoe bijzonder is dat?

Op landschapscamping de Vlugtheuvel staat verscholen in het groen een nieuw hoogwaardig Arcabo chalet te pronken op een mooie kavel.
Privacy en ruimtelijkheid gaan hand in hand op deze kavel. Vanuit de woonkamer, met aan de voorzijde ramen van boven tot onder, kijkt u over prachtig van u af.

Het chalet heeft een praktische indeling en mooie rustige kleuren, hoe leuk is het om je woonkamer verder met meubelen en accessoires naar je eigen smaak in te richten. Wij hebben de eerste zet gedaan, kom maar eens langs om te kijken of je hier je eigen plekje van kunt maken. 
De verkoopprijs is inclusief transport, het half verdiept plaatsen, stellen, aansluiten en gaskeuring. De tuinaanleg en aanschaf van het tuinhuis hebben we niet meegenomen in deze prijs, maar we hebben wel de juiste contacten hiervoor. Wat is er nou leuker dan hier je eigen tuinplan voor te maken en de basis te leggen voor vele jaren genieten op je eigen stekje.

Jaarhuur & info

Landschapscamping de Vlugtheuvel is een goed verzorgde, gastvrije familiecamping waar rust en ruimte centraal staat. De camping is geopend van 15 maart tot 1 november. De gereserveerde kavels voor model ‘Korenbloem’ hebben een gemiddelde afmeting van 180 m2 en de huur bedraagt € 2.450,00. Dit is exclusief toeristenbelasting en verbruik van gas, water en elektriciteit. Huisdieren zijn toegestaan op de camping, commerciële verhuur niet.

Omgeving

Hoe leuk is dit! Altijd al eens de nostalgie van eendrijden willen beleven? Stap in bij Eendjes Verhuur Stellendam en ervaar het ultieme ‘open’ rijden bij mooi weer. Het is ook een leuk uitje als het weer wat minder is, dakje dicht en je zit gezellig knus in de Eend 2CV! 
Eendjes verhuur heeft mooie routes klaarliggen over rustige wegen van het eiland en door de leuke dorpjes. Uiteraard ben je ook vrij om een zelfgekozen route te rijden.
 

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo Korenbloem
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.50 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2021
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
29
Oppervlakte kavel ±:
180 m²
Huurindicatie kavel:
€ 2.450
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Digitenne
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Goed
Regio:
Zeeland
Park:
Landschapscamping de Vlugtheuvel
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hunde erlaubt:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel