Nieuw chalet te koop op Zeelanderij, Schouwen-Duiveland

Hofjes 82 is een kavel aan de rand van het park waar dit prachtige Arcabo chalet nog geplaatst kan worden. Dit comfortabele chalet met unieke uitstraling is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een bijpassend tuinhuis. De tuinaanleg is bij de prijs inbegrepen, het interieur en de indeling is nog naar eigen smaak en wens in te vullen.
De foto’s in deze advertentie geven een indruk van een chalet van 11 x 4 meter. Dit zijn de foto's van een chalet wat al is geplaatst.

In het chalet een stoere keuken met veel kastruimte, een vaatwasser en een combimagnetron. De volledig betegelde badkamer heeft een extra ruime douchecabine, in de slaapkamers staan goede bedden en de woonkamer richt je natuurlijk in met meubels naar eigen keuze.

Wil je ook graag je eigen droomchalet op een charmant landelijk park? Maak een afspraak met de stacaravanmakelaar en wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Jaarhuur & info

Zeelanderij is het hele jaar geopend. De jaarhuur bedraagt € 3.100,62 en dat is inclusief de toeristenbelasting, kabeltelevisie en internet. Bijkomende kosten zijn de eenmalige aanschaf van een internetmodem en het verbruik van elektra, water en gas. De kavelgrootte is 245 m2. Honden zijn welkom op het park.

Omgeving

Hooguit vijftien minuten rijden met de auto (voor de geoefende fietsers een kwartiertje langer) en dan sta je op het strand, blijf je kijken naar de zeiljachten die langsvaren op het Grevelingenmeer, ga je shoppen in het leuke stadje Zierikzee, laat je de hond lekker rennen in de bossen van Schuddebeurs en...en...en...er valt zoveel te doen en te beleven op korte afstand van Zeelanderij dat je niet moet vergeten om te genieten.

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo Sonnemare
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2020
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
82
Oppervlakte kavel ±:
245 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.101
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Zeelanderij
Status:
Verkauft
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hunde erlaubt:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel