Nieuwe lodges te koop in Renesse

Zindering aan Zee is een prachtig project wat de komende jaren wordt gerealiseerd op camping de Brem. 
Zindering is een groot succes, fase 1 is helemaal uitverkocht. Wil je ook graag een lodge op één van de mooiste plekjes van Zeeland, maar was je net te laat? Neem dan contact met ons op, zodat wij je kunnen informeren als de verkoop van fase twee van start gaat. Het plan voor fase 2 is op dit moment nog in ontwikkeling.

Je kunt kiezen uit maar liefst 5 verschillende modellen, stuk voor stuk stralen de lodges luxe uit die je mag verwachten bij een project als Zindering. De lodges worden gebouwd van hoogwaardige en onderhoudsarme materialen, de buitenbekleding is gemaakt van tropisch hardhout. 
De stoffering en inrichting van een lodge bepaal je zelf, ook is het mogelijk om het aangeboden inventarispakket aan te schaffen. Hierbij kun je kiezen uit diverse varianten, bepaal dus zelf je eigen sfeer.
De tuinaanleg kan gedaan worden door onze vaste hovenier. Liever naar eigen inzicht? Dat kan maar wel in de stijl van Zindering. Optioneel is er een bijpassende berging beschikbaar van ruim 9 m2, deze past perfect bij de stijl van het chalet.

Jacques XXL

De lodge heeft royale leefruimte en is met drie slaapkamers, een luxe keuken en badkamer een echt familiehuis. De open trap geeft een extra dimensie aan de ruimte doordat de hoogte van de lodge wordt benadrukt. 

Jacques 

Dit model is bijzonder ruimtelijk door de trap en vide. De lodge heeft een luxe open keuken, twee slaapkamers en een badkamer met regendouche. Op de overloop is ruimte voor speel- of werkhoek.

Michiel

In deze lodge trekken de enorme raampartijen de aandacht, hiermee staat binnen echt in verbinding met buiten. Er is een open keuken, het model heeft 2 ruime slaapkamers en een luxe badkamer. 

Paul

Lodge Paul heeft een ruime woonkamer en eethoek met open keuken welke aansluit op de buitenkeuken. Het model heeft een open keuken en is verder uitgerust met een ruime ouderslaapkamer en slaapkamer met stapelbed en een luxe badkamer.

Jules

Deze lodge biedt plaats aan twee hotelkamers met ieder een eigen voordeur. Iedere 'suite' heeft een luxe open keuken met 2-pits elektrische kookplaat, combi-oven, vaatwasser en koelkast. Het model heeft 1 slaapkamer en een luxe badkamer.

Alle kenmerken

Merk-type:
Zindering diverse modellen
Buitenbekleding:
Hout
Isolatie:
Dubbelglas
Bouwjaar:
2021
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
2
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
diverse
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Lodge park Zindering
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hunde erlaubt:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel