Nieuwe stacaravan te koop in Renesse

Deze nagenoeg nieuwe stacaravan op camping Siblu De Oase is gelegen op een heel mooie hoekkavel, op een van de nieuw aangelegde delen van het park. De camping ligt op 5 minuten fietsen van het strand, en je loopt zo het gezellige centrum van Renesse in waar je genoeg leuke terrasjes en boetiekjes kunt vinden.
De stacaravan heeft drie slaapkamers, waarvan twee met twee eenpersoonsbedden en een ouderslaapkamer met voldoende kastruimte. Een ruime en speels ingedeelde woonkamer met open keuken, eethoek en zithoek en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Daarnaast is er ook nog een apart toilet. In de tuin staat een schuurtje en een prachtig verhoogd terras voor het chalet.

Camping Siblu De Oase

Camping De Oase is aangesloten bij de Franse organisatie Siblu. Ze streven naar de ultieme vakantiebeleving en zijn actief om de parken te verbeteren en te onderhouden. Zo worden op De Oase diverse nieuwe hofjes aangelegd en er zijn volop plannen voor een nieuw centrum, compleet met zwembad.

Jaarhuur & Info

De jaarhuur voor kavel U26 bedraagt € 5.872,-. Dit is inclusief internet, televisie, veiligheidskeuringen en het standaard onderhoud van de kavel. Bij aankoop van de stacaravan betaal je inschrijfgeld om de stacaravan zelf te gebruiken maar ook om te kunnen uitlenen of verhuren.

De camping is het hele jaar geopend, honden zijn niet toegestaan.

Verhuur

Het is mogelijk deze luxe stacaravan beschikbaar te stellen voor de verhuur, het daaraan verbonden inventaris pakket is al aanwezig. Hiervoor heeft Siblu verschillende verhuur programma's opgesteld waarbij alles uit handen wordt genomen, denk hierbij aan reiniging, promotie en sleuteloverdracht. 

Alle kenmerken

Merk-type:
Willerby Linwood
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.50 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2019
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
U26
Oppervlakte kavel ±:
150 m²
Huurindicatie kavel:
€ 5.872
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Camping Siblu De Oase
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Stacaravan
Slaapkamers:
3
Hunde erlaubt:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel