Prachtig chalet te koop aan de Zeeuwse Kust op eigen grond

Als je van ruimte houdt dan ben je op kavel 214 op het goede adres. De Zeeuwse 
chalet leverancier PK laat met dit chalet zien wat bouwen op maat is, het chalet is helemaal naar wens van de klant ontworpen. Het chalet heeft twee slaapkamers. In de ouderslaapkamer, met voldoende kastruimte, staat een tweepersoonsbed. De andere slaapkamer heeft ruimte voor twee eenpersoonsbedden maar wordt momenteel gebruikt als atelier. De luxe badkamer is compleet betegeld en heeft naast de ruime douche diverse badkamermeubelen, het toilet is apart. 

De keuken en het zitgedeelte zijn gescheiden door een wand waardoor er in de keuken veel werk- en kastruimte is ontstaan, dit is echt de droom van iedere thuiskok. Vanuit de sfeervolle woonkamer loop je het verhoogde terras op om te genieten van de heerlijk groene tuin, je voelt je één met buiten. Hier zijn genoeg plekjes om van het zonnetje te genieten. 

Als een heel jaar door kunnen recreëren in Zeeland je droom is, gewoon gaan wanneer het uitkomt en je hebt interesse in een eigen stukje Zeeland, maak dan een afspraak voor een bezichtiging en verdere informatie met de stacaravanmakelaar. 

Jaarhuur en info

Park Den Inkel is het gehele jaar geopend om te recreëren, honden zijn welkom 
en de commerciële verhuur wordt verzorgt door het park. Bijkomende kosten bij aankoop van de kavel en opstallen zijn overdrachtsbelasting en notaris- en gemeentelijke kosten. De jaarlijkse kosten bestaan uit de parkbijdrage, verbruik energie, gemeentelijke kosten en een abonnement voor internet en kabeltelevisie.
 

Alle kenmerken

Merk-type:
PK Lodge XL
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
12.90 x 6.10 meter
Bouwjaar:
2014
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
214
Oppervlakte kavel ±:
291 m²
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Camping Den Inkel
Status:
Verkauft
Kosten koper:
k.k
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hunde erlaubt:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Koopkavel