Prachtig chalet te koop op Siblu In de Bongerd, Oostkapelle

Altijd al gedroomd van een eigen chalet in Zeeland? Dit is je kans!

Op het nieuwe deel met de klinkende naam 'Domburg' staat dit mooie chalet van Victory. De zeer ruime kavel ligt aan de buitenrand van het park, door het verhoogde terras kijk je dan ook uit over de naastgelegen landerijen. De taps uitlopende kavel geeft niet alleen privacy maar ligt ook nog eens goed op de zon.

Het chalet heeft een praktische middenkamer indeling. Doordat de overkapping is verlengd zijn de toegangsdeuren ook overkapt, het prachtig en robuuste terras met maar liefst een afmeting van 10.50 x 3.00 meter vergroot daardoor nog meer het leefgenot. In het chalet zijn drie slaapkamers aanwezig, de ouderslaapkamer heeft naast veel kastruimte ook een badkamer ensuite. De living heeft een fijne L-vormige bank en ruime eethoek. De ingebouwde sfeerhaard, die tevens verwarmt, dient ook als televisiemeubel en door de goede faciliteiten op het park qua televisie en internet, is gezellig een film kijken zeker mogelijk. 

De U-keuken is zeer compleet uitgerust met elektrische oven, magnetron, vaatwasser, wasmachine en beschikt over veel opbergruimte voor de aanwezige inventaris. 
De tweede badkamer en het toilet zijn in aparte ruimtes gesitueerd, aan de zijde waar ook de twee andere slaapkamers zich bevinden. Naast de sfeerhaard wordt het chalet comfortabel verwarmd door centrale verwarming.
 
De bijpassende berging met een afmeting van 3.00 x 2.00 meter is net als het chalet zeer onderhoudsvriendelijk en voorzien van elektra en verlichting. Het onderhoud van het gras en de kavel wordt verzorgd door het park.
Maak nu een afspraak, dan laten we graag dit 'huisje' aan zee zien. Hier wil je iedere vrije minuut genieten van het mooie chalet, een fijn park en de geweldige omgeving!
 
Camping In de Bongerd is aangesloten bij de Franse organisatie Siblu. Ze streven naar de ultieme vakantiebeleving en zijn actief om de parken te verbeteren, goed te onderhouden en de gasten te vermaken. Het is mogelijk om het chalet zelf te verhuren en gebruik te maken van de schoonmaakservice en sleuteloverdracht of via het standaard verhuurprogramma van de camping. Hoe fijn is het om te ervaren dat je chalet in goede handen is als je er zelf geen gebruik van maakt.

Jaarhuur & Info

De jaarhuur bedraagt in 2022 € 10.625,-. Dit is inclusief internet, televisie, veiligheidskeuringen en het standaard onderhoud van de kavel. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water en elektra en de toeristenbelasting. Bij aankoop van het chalet betaal je inschrijfgeld om het chalet zelf te gebruiken maar ook om te kunnen uitlenen of verhuren. Siblu in de Bongerd is het hele jaar geopend, honden zijn welkom op het park.

Alle kenmerken

Merk-type:
Victory Omega
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
12.40 x 3.70 meter
Bouwjaar:
2021
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Middenkamer
Badkamers:
2
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
D22
Oppervlakte kavel ±:
286 m²
Huurindicatie kavel:
€ 10.625
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Chalet oder Mobilheim kaufen Zeeland
Park:
Camping Siblu In de Bongerd
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
3
Hunde erlaubt:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel