Prachtig chalet te koop in Renesse

Kavel JU52 komt goed tot zijn recht met een mooi chalet en heerlijk op de zon gelegen. 

Je vrije tijd doorbrengen op camping Siblu de Oase klinkt prima, er valt genoeg te beleven en op de omgeving raak je niet snel uitgekeken. Dat geldt natuurlijk voor het hele eiland, Schouwen-Duiveland staat bekend om de vele musea, sportieve activiteiten, evenementen en de leuke horecagelegenheden. 

Een chalet als dit leent zich er dan ook voor om veel gebruik van te maken, heerlijk ruim en comfortabel met de centrale verwarming. De tuin is compleet met het stoere terras, de overkapping en het bijpassende tuinhuis.
Nog geen bestemming voor je volgende vakanties? En...begint het al te kriebelen? 

Een afspraak maken om dit mooie stekje te bekijken kan nu al. Even reageren op de advertentie of bellen naar 06 5393 1840 en we zien elkaar op deze leuke familiecamping. 

Verhuurmogelijkheden

Breng je vrije tijd door aan de Zeeuwse kust en kies er daarnaast voor om het chalet beschikbaar te stellen voor de standaard verhuur via Siblu, het daaraan verbonden inventarispakket is al aanwezig. Zelf verhuren en gebruik maken van de schoonmaakservice en sleuteloverdracht is ook toegestaan, net als alleen privégebruik van het chalet. 

Jaarhuur & Info

Siblu de Oase is het hele jaar geopend. De jaarhuur bedraagt in 2022 € 6.966,-. Dit is inclusief internet, televisie, veiligheidskeuringen en het standaard onderhoud van de kavel. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water, elektra en de toeristenbelasting. Bij aankoop van het chalet betaal je inschrijfgeld om het chalet zelf te gebruiken, maar ook om te kunnen uitlenen of verhuren. Honden zijn op dit deel van het park toegegestaan.

Alle kenmerken

Merk-type:
Victory Omega
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
12.40 x 3.80 meter
Bouwjaar:
2020
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
U52
Oppervlakte kavel ±:
150 m²
Huurindicatie kavel:
€ 6.966
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Camping Siblu De Oase / honden toegestaan
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Stacaravan
Slaapkamers:
3
Hunde erlaubt:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel