Prachtig L-chalet te koop op park Zeelanderij, Schouwen-Duiveland

Dit prachtige Top L- chalet staat op een zeer ruime kavel (300m2 !) aan de buitenrand van het park Zeelanderij. Een schitterende plek met veel privacy en uitzicht op de landerijen rondom het park.

Het luxe chalet is maatwerk, hoogwaardig gebouwd, met oog voor mooie details en opties. Een voorbeeld zijn de elektrisch bedienbare rolluiken die rondom zijn aangebracht maar ook de in alle ruimtes aanwezige centrale verwarming.

Je komt binnen in de hal waar de slaapkamers en de badkamer zich bevinden. De ruime ouderslaapkamer heeft, naast de fijne boxspring bedden, over de gehele lengte hang/legkasten met schuifwanden. Voor de liefhebbers, de extra tv maakt het plaatje compleet.
De tweede slaapkamer heeft een uitschuifbare bedbank en wasgelegenheid die past bij de landelijke Franse sfeer van het geheel. In deze kamer is een extra opbergruimte gecreëerd met schappen, een extra kapstok en de cv- en elektra installatie.
In de ruime, volledig betegelde badkamer met PVC vloer is er naast de douche en het toilet ook ruimte voor de aanwezige wasmachine. Fijn als je wat langer dan een weekendje wil blijven.
Doordat de zeer complete keuken in een hoekopstelling staat is de living heerlijk ruim, ook hier zijn de meubelen en accessoires mooi op elkaar afgestemd. 

De berging is aan het chalet gebouwd waardoor het een mooi geheel 
is geworden maar ook een perfecte ruimte is ontstaan voor de buitendouche.
Geen koude straal maar heerlijk verwarmd vanuit de berging. Er is voldoende plaats voor het tuingereedschap en de fietsen, dat hoort hier. Beetje klussen en heerlijke fietstochten maken langs het Grevelingenmeer. 

GENIETEN in hoofdletters, ieder seizoen van het jaar.
Maak snel een afspraak, deze combinatie van park, kavel en chalet is uniek.

Jaarhuur & info

Park Zeelanderij is het hele jaar geopend. De kavelhuur is € 3.933,80, dit is inclusief de toeristenbelasting, kabeltelevisie en internet. Bijkomende kosten zijn het verbruik van elektra, water en gas. Het chalet staat op een kavel van 300 m2. Honden zijn welkom op het park en commerciële verhuur is beperkt en na overleg toegestaan.

Park Zeelanderij

Zeelanderij is een landelijk park. De hofjes zijn omgeven door natuurlijke inheemse hagen en langs de wegen staan prachtige oude fruitbomen. Vanaf Zeelanderij zijn er tal van mogelijkheden om eropuit te trekken. Dicht bij het Grevelingenmeer en het Noordzeestrand, met de auto ben je er zo en op de fiets is het een heerlijk tochtje.

Alle kenmerken

Merk-type:
Top Alberta
Buitenbekleding:
Canexel
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 4.20 x 4.50 meter (65m2)
Bouwjaar:
2012
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
20
Oppervlakte kavel ±:
300 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.934
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Zeelanderij
Status:
Verkauft
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Geschakeld chalet
Slaapkamers:
2
Hunde erlaubt:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel