Prachtige nieuwe chalets te koop op Zindering aan Zee in Renesse

Zindering aan Zee en Camping de Brem liggen tussen bos en duin aan het mooie, brede strand van Renesse. Aan de achterzijde grenst Zindering aan de Vroongronden. Een natuurgebied van 600 ha. dat zich uitstrekt van Haamstede naar Renesse. Een halfopen duinlandschap wat door runderen in stand wordt gehouden.

Model Jacques XXL

Deze variant op model Jacques heeft geen schuine gevelwand en heeft op de verdieping ruimte voor een extra slaapkamer en een doucheruimte met apart toilet. Op is de woonkamer aan de kopse zijde.
In de lodge een open keuken met groot werkblad, 5-pits gaskookplaat, combi-oven, vaatwasser en koelkast.
3 slaapkamers, waarvan 2 op de verdieping. Op de begane grond en verdieping een badkamer met regendouche en apart toilet. Op de verdieping is nog ruimte voor een was- en droogruimte.

Zindering aan Zee is een prachtig nieuw project wat op camping De Brem in Renesse wordt gerealiseerd. Het project komt aan de buitenkant van de camping. Er worden prachtige lodges in diverse varianten geplaatst. U heeft de mogelijkheid uit maar liefst 5 verschillende modellen.  

Bij de indeling van de lodges is rekening gehouden met de ruimtelijkheid. Alle lodges hebben een royale zit- en slaapruimten en een luxe keuken en badkamer. De lodges worden zonder inventaris verkocht, u kunt dus zelf de stoffering en inrichting bepalen. Het is ook mogelijk om het aangeboden inventarispakket aan te schaffen.  
Ze worden gebouwd van hoogwaardige en onderhoudsarme materialen. 
De tuinaanleg kan gedaan worden  door de hovenier die ook de tuin van de showmodellen heeft aangelegd. Een eigen hovenier is ook mogelijk mits de aanleg in stijl is van Zindering. 

Verhuur

De lodges zijn uitermate geschikt voor de verhuur. Het is mogelijk de lodges door Renesse Verhuur Centrale te laten verhuren. Uiteraard kunt u zelf beslissen of u zelf van de lodge wil genieten, dat wil zeggen: komen en gaan wanneer u wil. Indien u gebruik maakt van de verhuur mogelijkheden bent u verplicht het inventaris pakket af te nemen.

Doordat Zindering door Camping de Brem wordt gerealiseerd maakt u net zo makkelijk gebruik van de faciliteiten van deze familiecamping want de lodges bevinden zich aan de uiteinden van de camping, grenzend aan het natuurgebied. De lodges staan op royale kavels in een dusdanige positie dat u op elke plek kunt genieten van uitzicht, privacy en zon. Elke kavel is variabel, maar minimaal 180 m2. Grotere kavels zijn dus mogelijk.

Jaarhuur en info

De lodges zijn het hele jaar toegankelijk en de hond is welkom mits hij niet op de lijst van gevaarlijke honden staat. 
De jaarhuur is afhankelijk van de kavelgrootte, maar de kleinste beschikbare kavel van 203 m2 kent een jaarhuur van € 3.992,91 en voor de grootste kavel is de jaarhuur € 5.535,17.

De jaarhuur bestaat uit huur van de jaarplaats, gebruik van alle faciliteiten op het park zoals een verwarmd openlucht zwembad, vastrecht van nuts-aansluitingen zoals stroom, water en riolering en dergelijke en natuurlijk het onderhoud aan het park in het algemeen. Bijkomende kosten zijn de toeristenbelasting ad € 257,60 en het verbruik van gas, water en elektra.

Alle kenmerken

Merk-type:
Zindering Jacques XXL
Buitenbekleding:
Hout
Isolatie:
Dubbelglas
Bouwjaar:
2018
Indruk van object:
Uitstekend
Badkamers:
2
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
model Jacques XXL
Oppervlakte kavel ±:
200 m²
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Lodge park Zindering
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
3
Hunde erlaubt:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel