Ruime nieuwe chalets midden op de Veluwe!

Op het mooie gedeelte Veluwte op recreatiepark de Koekamp, staat deze Zeehond.
Chalet type Zeehond is herkenbaar aan een lessenaarsdak, een middenkamer, een royale schuifpui en het heeft de keuken mooi in de hoek. Een hele slimme indeling door alle ruimte aan de woonkamer te gunnen en tijdens de nacht liggen de slaapkamers ver uit elkaar, dat is fijn.

De Zeehonden staan prachtig op hun plekje. Door de middenkamer is er veel licht en de tuin staat centraal. Sommige tuinen liggen wel heel beschut, mooi hoor!

Er zijn deze zomer 4 Zeehonden geplaatst, willekeurig verdeeld over de middenlaan op Veluwte. De meeste tuinen zijn al aangelegd, dus je kunt er kant-en-klaar in.
Nog wel de meubeltjes uitzoeken voor de woon- en eetkamer in je eigen smaak, dan kan het genieten beginnen.

Er zijn 2 kleurstellingen van de keuken. De rustiek houten keuken is favoriet, maar de hoogglans keuken doet het ook erg goed. Zolang de voorraad strekt, kun je dus kiezen wat je het mooiste vind.

Staat er een Zeehond op een plekje waar de tuin nog niet is aangelegd? Dan heb je zelf nog inspraak in de details, altijd leuk om mee te denken.
De tuin is reeds in de prijs meegenomen, dus je komt niet voor verrassingen te staan.

De belangrijkste kenmerken?
Een Zeehond heeft een kwalitatief hoogwaardige afwerking, wintervaste isolatie en heerlijke boxspringbedden voor een goede nachtrust. De bouw heeft de degelijkheid van een Nederlandse timmerman, zware wanden en kozijnen, goed geïsoleerd en een chassis dat staat als een huis.

Je vindt de Zeehond op Koekamp Veluwte nr. 23, 57, 58 & 64.

Maak eens een afspraak om zelf te oordelen hoe mooi het hier is. En bezichtig dan ook gelijk de andere modellen want die zijn ook de moeite waard!

Prijs inclusief tuinaanleg 153.500,-

De stacaravanmakelaar Oost en Midden Nederland brengt vraag en aanbod bij elkaar. Hij beschikt altijd over een actueel overzicht van nieuwe en gebruikte stacaravans en de vrije kavels op de parken.

Milan De stacaravanmakelaar kent de mogelijkheden van de parken in Gelderland en Overijssel, Drenthe en Flevoland. Hij is dus de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van je mobiele bungalow.

Promotie
De stacaravanmakelaar adverteert voor de verkoop van je mobiele bungalow natuurlijk op stacaravanmakelaar.nl. Maar ook op huislijn en marktplaats en Jaap.nl.
Het belangrijkste pluspunt?
De stacaravanmakelaar staat centraal in de markt voor chalets en stacaravans. Hij weet wat de vraag en het aanbod is en wie de vragers zijn. Dichter bij de markt kun je niet staan.
Maak daarom direct een afspraak met Milan de stacaravanmakelaar op locatie bij een mobiele bungalow voor een bezichtiging of om uw eigen chalet of stacaravan in de verkoop te zetten.
Kijk op stacaravanmakelaar.nl of bel 0624667234

Alle kenmerken

Merk-type:
Zeehond
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
45
Bouwjaar:
2022
Indruk van object:
Uitstekend
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Oppervlakte kavel ±:
300 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.750
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Regio:
Gelderland
Park:
Recreatiepark de Koekamp
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hunde erlaubt:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel