Vrije kavel voor een nieuw te plaatsen chalet aan de Zeeuwse kust

In de zomer lekker afkoelen of in het najaar flink uitwaaien langs het water, en dat op loopafstand van je nieuwe chalet. Dit kan op vakantiepark Grevelingenpolder, het hele jaar rond genieten!

Kavel 84 is vrijgekomen voor een nieuw Arcabo chalet van leverancier Zeeuwse Chalets. Om deze superstek te realiseren moet er nog wel wat werk verzet worden. De indeling van dit chalet staat vast en is van alle gemakken en comfort voorzien. De kleuren en materialen van het interieur zijn mooi op elkaar afgestemd, een licht en neutraal kleurenpalet dat past bij iedere woonstijl. De volgende stap is het plaatsen van het chalet, aansluiten en de onderzijde afwerken. De tuin kan in overleg aangelegd worden, zelf aan de slag gaan mag natuurlijk ook. 

Vakantiepark Grevelingenpolder is een gezellige familiecamping op een van de mooiste locaties van Schouwen-Duiveland, dichtbij het mooie stadje Brouwershaven en het Grevelingenmeer maar ook op korte afstand van leuke badplaatsen als Scharendijke, Renesse en Burgh-Haamstede. 

Jaarhuur & info

Vakantiepark Grevelingenpolder is geopend van 1 januari tot en met 31 december. De jaarhuur voor 2022 bedraagt € 4.279,80. Dat is inclusief de toeristenbelasting, het gebruik van de berging, kabeltelevisie en internet. Verdere kosten zijn het verbruik (water, gas, elektra) en eenmalig de aansluiting van internet en kabeltelevisie. Commerciële verhuur en honden zijn niet toegestaan op het park.

Alle kenmerken

Merk-type:
Kust XL
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.50 x 4. 00 meter
Bouwjaar:
2022
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
84
Oppervlakte kavel ±:
184 m²
Huurindicatie kavel:
€ 4.280
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Vakantiepark Grevelingenpolder
Status:
Verkauft
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hunde erlaubt:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel