Vrije kavels voor nieuw te plaatsen chalets, Schouwen-Duiveland

Op Chaletpark Alles Wisselt in Ellemeet zijn twee kavels vrij voor een op maat gebouwde "Zeeuwse Hoeve" van 10.60 x 4.00 meter met een losse berging in dezelfde stijl. Najaar, richting de winter van 2021 staan de chalets ingepland om geplaatst te kunnen worden.

Door de standaardindeling komt het chalet goed tot zijn recht, iedere centimeter is optimaal benut. Er zijn twee slaapkamers, de badkamer heeft een ruime douchecabine, badkamermeubel met wastafel en toilet. De luxe keuken is voorzien combimagnetron, vaatwasser en koelkast. De woonkamer is ruim genoeg voor een fijne zithoek en eethoek. De raampartij aan de voorkant in combinatie met de zwarte delen, het rode pannendak en de zandloper-luiken geven het chalet een authentieke sfeer. 

Het chalet wordt compleet opgeleverd met tuinaanleg en bijpassend tuinhuis.
Val je voor de charmes van dit unieke geheel en wil je graag de sfeer eens proeven? 
Dan is dit je kans. Aarzel niet en maak een afspraak.
De foto's zijn een voorbeeld en gebruikt ter inspiratie.
 
De uitstraling van het parkje Alles Wisselt staat, en wordt alleen maar mooier. Het is een eenheid en toch heeft ieder chalet heeft zijn eigen afmeting, indeling en interieur. Dit geldt ook voor de inrichting van het perceel, modern met weinig groen en onderhoud of juist een weelderige bloementuin.....in overleg is zoveel mogelijk.

Lopen naar het strand, op de fiets naar de dorpen in de omgeving, gewoon genieten van alles wat Schouwen-Duiveland te bieden heeft.
Maak gerust een afspraak, we maken graag de tijd vrij om jullie goed te informeren over de mogelijkheden op kavel 13 en 85.

Kavelhuur & info

Chaletpark ‘Alles Wisselt’ is het gehele jaar geopend. Kavel 13 heeft een afmeting van 129 m2 de huurprijs is €2.762,-, kavel 85 heeft een afmeting van 139 m2 hier is de huurprijs € 2.856,50. De huur is inclusief de toeristenbelasting en digitale televisie en internet. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water en elektriciteit. Honden en commerciële verhuur zijn niet toegestaan op het park.

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.60 X 4.00 meter
Bouwjaar:
2021
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
13 en 85
Oppervlakte kavel ±:
129 m²
Huurindicatie kavel:
€ 2.762
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Alles Wisselt Ellemeet
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hunde erlaubt:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel