Altijd al gedroomd van een eigen chalet in Zeeland?

Maar heb je niet de tijd om er ieder weekend en alle vakanties door te brengen, Siblu heeft voor jou de oplossing. Koop nu je droomchalet en maak kennis met de professionele verhuurorganisatie Siblu. 

Camping in de Bongerd past volledig in de vakantiepark formule van het Franse Siblu
Elk park heeft een zwemparadijs, diverse kidsclubs, een restaurant en een breed scala aan activiteiten en entertainmentprogramma’s. 
Met meer dan 10.000 eigenaren is Siblu de Europese marktleider qua verkoop en verhuur. Welk Siblu verhuurprogramma je ook kiest, Siblu draagt zorg voor de marketing, verzorgt de schoonmaak, sleutelbeheer en klantenrelaties. 
Ook is het mogelijk om je vakantiechalet zelf te verhuren, in overleg kun je gebruik maken van de diverse diensten van Siblu. Denk hierbij aan de sleuteloverdracht en de eindschoonmaak. 

Op camping in de Bongerd is Siblu gestart met het aanleggen van een nieuw gedeelte. Het is nu al mogelijk om een chalet te kopen en daar een passend plekje bij te kiezen. Er is keuze uit diverse modellen, in verschillende prijsklassen en groottes. 

IRM Amorosa 

Amorosa is een model met drie slaapkamers, een grote woonkamer met L-vormige bank en een lichte en ruime eethoek. De U-keuken is uitgerust met oven en vaatwasser en er is veel opbergruimte. IRM heeft standaard een apart toilet, elektrische verwarming en LED-verlichting. 

Omgeving

Kermis, visserijfeesten, sportwedstrijden, kunst en cultuur. Je kunt geen onderwerp bedenken of de Zeeuwen hebben er wel een evenement aan verbonden. Veel van die evenementen in Zeeland zijn verbonden met de zee. Er is zoveel te beleven dat je het niet allemaal in een keer kunt doen, dus je kan gerust nog een keertje komme ôôr.

Meer informatie en brochures over het Siblu verhuurprogramma, de beschikbare kavels en uitgebreide informatie over de modellen kun je bij ons opvragen via info@stacaravanmakelaar.nl.

Alle kenmerken

Merk-type:
IRM Amorosa
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2020
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Middenkamer
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Elektrische verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
diverse kavels
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Camping In de Bongerd
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
3
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel