Chalet op eigen kavel verscholen in de bossen van de Veluwe

Dit prima chalet staat op maar liefst 443m² eigen grond voor belegging of 365 per jaar te recreëren staat op park de Veldkamp in de Gemeente Epe. Het chalet biedt voldoende ruimte voor vier personen.
De woonkamer heeft grote gezellige ramen (door de spijltjes) zijn allen voorzien van insectenhorren. De schuifdeur naar het terras heeft ook een insectenhor. je kijkt mooi naar buiten met veel groen om je heen. Door de gehele chalet ligt mooie vinyl met houtstructuur. In het zitgedeelte is ruimte voor een 2-zitsbank, 2 stoelen, een salontafel en een tv-meubel en een vaste kast boven de gaskachel. In de hoek van de kamer een grote 4 persoons eettafel. De half open keuken grenst direct aan de woonkamer en is zeer functioneel met gasfornuis en afzuigkap, koelkast met vriesvak en combimagnetron.
Er zijn 2 Slaapkamers, in de ouderslaapkamer staat een 2-persoonsbed met aan beide zijden een kast met erboven kastjes. De (kinder)slaapkamer heeft 2 losse bedden, waarvan 1 hoogslaper met bergruimte eronder.  
De badkamer beschikt over een ruime douche, een losstaande kast en een enkele wastafel met daarboven een spiegel en planchet. 
De chalet wordt verwarmd door een gaskachel (Trumatic met dubbele branders) en een straalkachel die in de woonkamer geplaatst is. De ringleiding van de gaskachel zorgt ervoor dat het overal in de chalet behaaglijk warm is. Onderhoud van de geiser en de gaskachel is in 2018 uitgevoerd.
Er is TV-ontvangst via digitenne, (kastje hiervoor zelf aan te schaffen) Wifi is op de het park aanwezig, maar ontvangst is in de bossen slecht.
De tuin is prachtig. Mooie borders met vaste planten aan de zijkant, voor het chalet en aan de achterkant een wilde bostuin. Een ruime oprit biedt met gemak plaats aan 2 auto’s. Aan de voorkant een groot terras met prieel (waarvan de doeken ook aanwezig zijn) en aan de zijkant nog een terras ome met de zon mee te draaien. Ook op de oprit nog een zitje, dus altijd een lekker plekje! In de tuin een groot tuinhuis, met een wasmachine, en een tafelmodel diepvries. Hier opslag van tuingereedschap, plek om (elektrische) fietsen te bergen en wasje te drogen. In de twee corvers/kisten waarin bladblazer, grasmaaier, hakselmachine, hogedrukspuit etc. Verkoop is inclusief grond alle inventaris en tuinbenodigdheden ex persoonlijke spullen.
De prijs is inclusief de koopgrond. Een perfecte plek voor uw tweede (t)huis in Gelderland. 

Jaarhuur en info

Recreatiepark de Veldkamp is prachtig gelegen op de natuurrijke Veluwe. Het bevindt zich aan de rand van het natuurreservaat Het Wisselse Veen. De jaarlijkse huur- en parklasten bedragen ca EUR 650,- ex GWE. Het park is het hele jaar geopend u mag het zelf verhuren of laat dit via het park lopen. Huisdieren zijn toegestaan, permanente bewoning niet.

Alle kenmerken

Merk-type:
Muller chalet
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10 x 4 m
Bouwjaar:
2004
Indruk van object:
Goed
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Gashaard
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
K30
Oppervlakte kavel ±:
443 m²
Huurindicatie kavel:
€ 700
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Digitenne
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Goed
Regio:
Oost en Midden Nederland
Park:
Recreatiepark de Veldkamp
Status:
Verkocht
Kosten koper:
k.k
Object type:
Stacaravan
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Koopkavel