Chalet op maat te koop in Zeeland

Chaletpark in de Appelwei gaat vernieuwen. De oude stacaravan maakt plaats voor een kleinschalig project waarbij je zelf een nieuw arcabo chalet kunt laten bouwen. Er wordt een nieuw, uniek hofje gerealiseerd.

Het lijkt nog  ver weg maar de productieperiode is al ingepland. Dit om er zeker van te zijn dat we deze winter het chalet kunnen plaatsen. Bij het proces komt heel wat kijken maar het is ook echt leuk om mee te maken. Wat kenmerkende details aan het chalet staan vast, verder kun je bijna alles nog zelf kiezen. 

Een passende indeling; twee of drie slaapkamers, een hoekkeuken en misschien wel een inloopdouche?
Het interieur; visgraat of beton look vloer, strepen of een neutraal behang?

In samenwerking met Braber groenvoorziening wordt de lege kavel omgetoverd tot een fijne tuin. Van bestrating tot beplanting, weelderige bloemen of misschien liever de hippe siergrassen?

Nadat alle keuzes zijn gemaakt en het chalet is besteld, worden de voorbereidingen getroffen om het chalet te kunnen plaatsen. Denk hierbij aan het inplannen van de hijskraan, speciaal nachttransport, bestellen van materialen zoals betonplaten en drainage en overleg met de camping hoe het chalet precies op zijn plekje moet komen te staan. 

Planning en een fijne  groep met mensen om deze klus te klaren zijn in dit traject heel belangrijk. Dat zit wel goed, jarenlange ervaring en samenwerking zorgt ervoor dat het plan voor chaletpark in de Appelwei nu al zeer geslaagd is.

Jaarhuur & info

Camping ‘in de Appelwei’ is het hele jaar geopend. De jaarhuur van 2020 bedraagt € 4.023,-, dit is inclusief de toeristenbelasting. Bijkomende kosten zijn het verbruik van water, gas en elektra. Honden zijn niet toegestaan.

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo chalet
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 4.30 meter
Bouwjaar:
2020
Indruk van object:
Uitstekend
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
16
Oppervlakte kavel ±:
200 m²
Huurindicatie kavel:
€ 4.023
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
In de Appelwei
Status:
Optie
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel