Chalet te koop op eigen grond, Zeeland

Het Berghome chalet staat perfect op de kavel, op het zuiden gelegen geniet je hier optimaal van de zon. Het chalet heeft een middenkamer indeling met een heerlijke zithoek en luxe uitgeruste keuken met onder andere een koel-vriescombinatie, afwasmachine en combimagnetron. De eetkamertafel heeft een ingebouwd verlengstuk, wat ruimte bespaart maar heel praktisch is met meerdere personen en staat gezellig voor de grote raampartij.

De twee slaapkamers met ruime bedden hebben genoeg kastruimte. De badkamer is slim ingedeeld, compleet met een ruime douche, toilet en wastafel. De centrale verwarming maakt het plaatje compleet, op Den Inkel is het namelijk ieder seizoen fijn om te kunnen zijn.

Als een chalet met eigen grond hebben in Zeeland altijd al je wens is, maak dan een afspraak voor een bezichtiging en verdere informatie met de stacaravanmakelaar. 
Het chalet commercieel laten verhuren behoort ook tot de mogelijkheid op het park Den Inkel. 

Jaarhuur en info

Park Den Inkel is het gehele jaar geopend om te recreëren, honden zijn welkom en de commerciële verhuur wordt verzorgd door het park. Bijkomende kosten bij aankoop van de kavel en opstallen zijn overdrachtsbelasting en notaris- en gemeentelijke kosten. De jaarlijkse kosten bestaan uit de parkbijdrage, verbruik energie, gemeentelijke kosten en een abonnement voor internet en kabeltelevisie.

Alle kenmerken

Merk-type:
Berghome Exclusive
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2019
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Middenkamer
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
240
Oppervlakte kavel ±:
208 m²
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping Den Inkel
Status:
Verkocht
Kosten koper:
k.k
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Koopkavel