Chalet te koop in Renesse, Zeeland

Op camping Julianahoeve staat dit mooie chalet. Het chalet heeft twee slaapkamers, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een keuken met afwasmachine en een woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. Het chalet staat op een kavel van 155 m2.

Nieuwsgierig geworden? Maak dan snel een afspraak met de stacaravanmakelaar om dit chalet te bezichtigen, wij gaan graag met je mee!

Jaarhuur & info

De jaarhuur bedraagt € 3.885,10. Dat is inclusief de toeristenbelasting, wifi en kabeltelevisie.
Het verbruik van water, gas en elektriciteit wordt aan het eind van het seizoen apart verrekend. Natuurlijk mag je gebruik maken van alle faciliteiten als het zwembad, binnenspeeltuin of de filmzaal. 
De kavel is 155 m2 groot. Honden zijn niet toegestaan.

Omgeving Renesse

Dat je net buiten Renesse zit was al duidelijk, maar er is zoveel meer te zien op Schouwen-Duiveland dan alleen Renesse. Trek er eens op de fiets op uit en volg de mooie fietsroutes dieSchouwen-Duiveland rijk is. Door de polders of langs het water, het is allemaal mogelijk. Neem lekker een picknickmand mee en stop onderweg voor de lunch. 
Of maak een heerlijke wandeling door het grootste bos in Zeeland. Boswachterij de Domeinen vind je in Westerschouwen en hier kun je uren wandelen. Er zijn ook hier verschillende routes. De Domeinen grenzen aan het strand, dus je kunt hier een boswandeling combineren met een strandwandeling. 

Alle kenmerken

Merk-type:
Vroegop
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.00 x 3.50 meter
Bouwjaar:
2006
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Spiegelbeeld
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
Zwaan 1221
Oppervlakte kavel ±:
155 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.885
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Camping Julianahoeve
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel