Chalet te koop vlakbij de Zeeuwse kust, Scharendijke

Vlak bij de Zeeuwse kust staat deze stoere Arcabo Zilt op camping de Strandloper. Je kunt gerust zeggen dat dit chalet in combinatie met de camping een superstek is.

Het chalet heeft maar liefst drie slaapkamers, een badkamer met ruime douchecabine en dubbele wasbak en een apart toilet. De grote slaapkamer is ruim met een tweepersoonsbed en een schuifkast en de tweede kamer heeft twee aparte eenpersoonsbedden met een schuifkast. In de derde slaapkamer vind je een stapelbed met daarnaast een kledingkast. 
Dat de woonkamer ruim oogt, ligt niet alleen aan de afmeting, maar komt ook door de grote raampartijen. In de woonkamer vind je de sfeervolle hoek-keuken die van alle gemakken is voorzien. De luifel is een verlengstuk van het chalet. Fijn om te hebben bij slecht weer en nog fijner om onder te zitten tijdens een warme zomeravond.

De buitenbekleding van het chalet is van Modiwood, wat bijzonder mooi oogt. Modiwood is Europees zachthout dat zo behandeld is, dat het vergelijkbare eigenschappen heeft als hardhout. Het is duurzaam, krijgt een vergrijsde houtkleur en heeft een lage vochtopname waardoor het hout praktisch niet gaat 'werken'. Al zou je het niet verwachten maar dit chalet vergt niet al te veel onderhoud.

Het chalet wordt compleet opgeleverd met tuinaanleg, meubelen en bijpassend tuinhuis.
Val je voor de charmes van dit unieke geheel en wil je graag de sfeer eens proeven? Dan is dit je kans. Aarzel niet en maak een afspraak.

Jaarhuur & Info

Camping de Strandloper is het hele jaar geopend. Vanaf half november tot eind februari van vrijdag t/m maandag en alle vakanties (kerst, oud en nieuwjaar en voorjaarsvakantie). 
De jaarhuur bedraagt € 4.405,- en dit is inclusief digitale tv, milieukosten, internet en toeristenbelasting. De kavelgrootte is 260 m2. Een hond is toegestaan.

Het Noordzeestrand

Camping de Strandloper ligt aan de voet van de Brouwersdam. Deze bekende dam is de scheiding tussen het Grevelingenmeer en de Noordzee.
De stranden aan de Noordzee zijn breed, schoon en zijn opgedeeld in verschillende typen. Er zijn familiestranden, natuurstranden, (water)sportstranden en zones voor extreme sporten. Uiteraard kun je het hele jaar genieten van de Schouwse stranden, want ook in de herfst en de winter kun je heerlijke wandelingen (met de hond) maken. 
 

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo Zilt
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
12.00 x 4.60 meter
Bouwjaar:
2020
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
D39
Oppervlakte kavel ±:
260 m²
Huurindicatie kavel:
€ 4.400
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Camping De Strandloper
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
3
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel