Chalet te koop vlakbij de Zeeuwse kust, Westenschouwen

Het chalet met de klinkende naam 'Irenehoeve 3' wordt momenteel gebouwd en zal begin 2023 geplaatst worden. Een hele operatie, er komt een flinke kraan aan te pas om het chalet op zijn plek te zetten. Na de plaatsing wordt alles afgewerkt, de tuin aangelegd en sleutelklaar opgeleverd zodat je alleen nog maar hoeft te gaan genieten.
 
Bij dit nieuwe project is ervoor gekozen om gasloos te gaan recreëren, het hele chalet is daarom aangepast met de nieuwste technische snufjes. Denk aan elektrische radiatoren met ingebouwde thermostaat die ook bedienbaar zijn met een app, inductie kookplaat en warmwaterboiler. Ook wordt de voorbereiding gemaakt voor het aansluiten van een laadpaal.

Het comfortabele chalet heeft een unieke uitstraling en indeling, en is gemaakt van hoogwaardige materialen. Wat opvalt zodra je het chalet binnenstapt is de hoge nok en mooie erker in de woonkamer, dit geeft een enorm ruimtelijk gevoel. Verder is er de complete keuken met veel kastruimte, vaatwasser, inductiekookplaat, combimagnetron en koel- vries combinatie. De ouderslaapkamer is ingebouwd over heel de breedte van het chalet waardoor er ruimte is gecreëerd voor ruime inbouwkasten met zelfs plaats voor een wasmachine. De tweede slaapkamer heeft naast goede bedden ook voldoende kastruimte. De badkamer is praktisch ingedeeld met een ruime douchecabine en extra breed toiletmeubel. Het toilet is in een aparte ruimte. Het interieur heeft mooie neutrale kleuren, en de nog te kiezen raamdecoratie maakt het helemaal af. Hoe leuk is het om daarna op zoek te gaan naar meubelen en het chalet naar je eigen smaak in te richten.

De buitenbekleding van het chalet is van Waxedwood, wat bijzonder mooi oogt. Waxedwood is ontwikkeld om de levensduur en uitstraling van houtproducten naar een hoger niveau te brengen. Waxedwood is verduurzaamd hout met een waterafstotende werking. Door het hout te impregneren en waterwerend te maken ontstaat hout met verminderd krimp- en zwelgedrag.

Om de ligging van de kavel optimaal te benutten is ervoor gekozen om het chalet in spiegelbeeld te bouwen, zo staat het goed op de zon en is er voldoende ruimte om heerlijk te kunnen genieten van de tuin. In plaats van een apart tuinhuis heeft iedere gast de beschikking over een bergruimte in de grote schuur van de Irenehoeve.
Genieten van je eigen stek maar ook van de omgeving…17 km strand, honderden hectares bos- en duingebied, beschermd natuurreservaat, de Oosterschelde of het pittoreske Burgh-Haamstede... je vindt het allemaal net buiten dit kleinschalige parkje. Zou dit dé plek zijn waar je met de hele familie herinneringen gaat maken? Maak dan een afspraak en we vertellen je graag alle details.

Jaarhuur & Info

De Irenehoeve is het hele jaar geopend, de jaarhuur 2023 bedraagt €5.660,--. Dat is inclusief bergruimte in de grote schuur, toeristenbelasting, internet en kabeltelevisie, onderhoud hagen en afvalverwerking. Niet inbegrepen is het verbruik van water, elektriciteit en onderhoud installaties. Verhuur is niet toegestaan en de hond is welkom.
De jaarhuur van 2023 is bij de prijs van het chalet inbegrepen.

Alle kenmerken

Merk-type:
Irenehoeve3
Buitenbekleding:
Hout
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
12.00 x 4.25 meter
Bouwjaar:
2023
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Spiegelbeeld
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Elektrische verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
3
Huurindicatie kavel:
€ 5.660
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping Irene Hoeve
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel