Chalet te koop in Zeeland, Oostkapelle 3 slaapkamers

Amorosa is een model met drie slaapkamers, een grote woonkamer met L-vormige bank en een lichte en ruime eethoek. De keuken is uitgerust met oven en vaatwasser en er is veel opbergruimte. In dit chalet is het toilet apart van de badkamer. Het chalet wordt verwarmd door middel van elektrische verwarming.

Omgeving

In de omgeving is voor jong en oud van alles te beleven. Net buiten het dorp ligt bijvoorbeeld kasteel Westhove, hier geven ze leuke rondleidingen en leer je de geschiedenis van Zeeland kennen. Ga lekker pannenkoeken eten bij de jonge Johannes, de kinderen vermaken zich in de ­speeltuin, het maïsdoolhof (seizoen) of ­tijdens een rondje midgetgolf.

Camping in de Bongerd is aangesloten bij de Franse organisatie Siblu. Ze streven naar de ultieme vakantiebeleving en zijn actief om de parken te verbeteren en te onderhouden. Honden zijn toegestaan op het park.

Het is mogelijk dit luxe chalet beschikbaar te stellen voor de verhuur. Hiervoor heeft Siblu verschillende verhuur programma's opgesteld waarbij alles uit handen wordt genomen, denk hierbij aan reiniging, promotie en sleuteloverdracht.

Alle kenmerken

Merk-type:
Amorosa
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2019
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Middenkamer
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Elektrische verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
M25 - M26
Oppervlakte kavel ±:
170 m²
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Camping In de Bongerd
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
3
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel