Chaletpark De Haspel

Over het Chaletpark De Haspel
Rust, ruimte en privacy. Dat is wat u aantreft op ons kleinschalige chaletpark in Hoeven gelegen in West-Brabant. Hier bieden we op een oppervlakte van bijna 2,5 ha volop mogelijkheden met kavels, wisselend van grootte, vanaf 300 m2.

Gemoedelijke sfeer en persoonlijke service

Niet alleen de kwaliteit van het park is hoog, maar sfeer en persoonlijke service staan eveneens hoog aangeschreven op De Haspel. De kleinschalige opzet zorgt ervoor, dat u snel vertrouwt raakt met het park. Wij dragen de zorg voor tevreden gasten. Door de persoonlijke benadering heerst er een gemoedelijke sfeer. 

Stijlvol en kwaliteitsbewust

Om het karakter en de kwaliteit van het park in stand te houden, is er bewust gekozen voor een hoogwaardige opzet en inrichting van het park en chalets van hoge kwaliteit. Door middel van verschillen in type en uitvoeringsniveau is het mogelijk om persoonlijke voorkeuren tot uitdrukking te brengen. De chalets worden gebouwd door Bekius Mobiele Bungalows contact informatie 06 58977991 of verkoop@bekiusmobielebungalows.nl
Permanente bewoning niet toegestaan.

Chaletpark De Haspel is een recreatiepark. Om misverstanden dienaangaande te voorkomen, wordt er met nadruk op gewezen, dat gebruik van de chalets voor woondoeleinden c.q. permanente bewoning niet is toegestaan. Gelieve hier goede nota van te nemen. 

Chalets in eigendom, de grond in verhuur

U koopt een eigen chalet, terwijl de grond in verhuur wordt uitgegeven. Dit heeft voor u als voordeel, dat u geen dure grond hoeft te kopen. Hierdoor is de aankoopprijs aanzienlijk lager. Wij hebben er bewust voor gekozen om de grond te verhuren. Uw rechtspositie als huurder is gewaarborgd via een notarieel gevestigd recht van opstal. 
Interesse in een staanplaats op het Chaletpark? Mail naar verkoop@bekiusmobielebungalows.nl of bel 0658977991

Alle kenmerken

Merk-type:
Bekius mobiele bungalows
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
70m2
Bouwjaar:
2018
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
naar keuze
Oppervlakte kavel ±:
300 m²
Huurindicatie kavel:
€ 2.500
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Regio:
Noord-Brabant
Park:
Chaletpark De Haspel
Kosten koper:
k.k
Object type:
Chalet
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel