Charmant T chalet met 2 slaapkamers te Voorthuizen midden op de Veluwe

Dit mooi onderhouden T-vormig chalet is gelegen te Voorthuizen aan de rand van het bos. 
Het object beschikt over in totaal 3 kamers
Direct aan de woonkamer grenst de halfopen keuken. Deze keuken beschikt over een koelkast inclusief vriesvak en een gasstel met afzuigkap, daarnaast is er recent een nieuwe wasmachine geplaatst. 
In het chalet zijn 2 slaapkamers aanwezig dat ruimte biedt voor drie personen. In de ouderslaapkamer staat een 2-persoonsbed met aan weerszijden nachtkastjes. Aan het eind van het bed is een kast, met genoeg plek aanwezig voor het opbergen van kleding en eventueel andere spullen. De tweede slaapkamer beschikt over een 1-persoonsbed. De badkamer is compleet en beschikt over een douchecabine, toilet en een enkele wastafel.
TV-zenders worden ontvangen door middel van kabel en ook is er Wifi aanwezig. Het hele chalet heeft een zeer sfeervol en warm interieur. Dit object wordt opgeleverd inclusief de huidige inventaris (exclusief persoonlijke zaken). 
Het chalet heeft een super ligging in de natuur. Rondom het chalet is een mooie tuin die makkelijk is in onderhoud. Vanaf het park loopt u zo de natuur in.
Heeft dit leuke chalet uw interesse gewekt? Neem dan gerust contact met ons op!

Jaarhuur en info

Het park is het hele jaar geopend en huisdieren zijn toegestaan. De jaarlijkse huur- en parklasten bedragen EUR 2150,=.  The Hap bevindt zich aan de rand van het dorp Voorthuizen en is een echt 45 plus park.
Het park is uitermate geschikt voor mensen die rust en ruimte zoeken. Omdat Voorthuizen dichtbij het midden van Nederland ligt, is zij vanuit alle richtingen goed te bereiken. Commerciële verhuur is niet toegestaan en ook mag er niet permanent worden gewoond.

Alle kenmerken

Merk-type:
Wanders T chalet
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
45m2
Bouwjaar:
2000
Indruk van object:
Uitstekend
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Gashaard
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
95
Oppervlakte kavel ±:
250 m²
Huurindicatie kavel:
€ 2.150
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Oost en Midden Nederland
Park:
Chaletpark en Camping The Hap
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel