Deze mooie Hansson Zeemist staat midden op de Veluwe!

Het model Zeemist van de Nederlandse bouwer Hansson staat te koop op Recreatiepark het Eperwoud. Het park is een gezellige familiecamping waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje. Heb je zin om er op uit te gaan? Dan biedt de omgeving je heel veel mogelijkheden. De Veluwe is een groot natuurgebied dat bekend staat om de vele wilde diersoorten die er rond lopen. Vanaf Epe kun je perfect te voet of op de fiets het natuur gebied ontdekken. Ook bieden de dorpen op de Veluwe veel mogelijkheden en gezelligheden voor zowel lekker eten en drinken, als culturele ontdekkingen. 

Recreatiepark het Eperwoud staat zelf ook vol in het groen. Wanneer je naar de receptie rijdt kom je binnen in een laan vol met bomen en alle kavels zijn omringd door hoge hagen. Bij kavel 29 is de tuin mooi aangelegd met beplanting waar in de zomer ook veel vlinders op af komen. Het Hansson Zeemist chalet heeft een mooie afwerking en er is gebruik gemaakt van opvallende kleurencombinaties. De hellingshoek van het lessenaarsdak geeft aan de buitenkant een chique uitstraling en daarnaast binnen veel functionele ruimte. Het chalet bestaat uit twee slaapkamers met kastruimte, een badkamer, een keuken met voorbereiding voor een oven en vaatwasser. Daarnaast geven de centrale verwarming en draai-kiep kozijnen met dubbel glas het comfort dat je nodig hebt. Een prachtig chalet om heerlijk je vakantie dagen in te spenderen, in winter en in zomertijden. 

Jaarhuur & Info

Commerciële verhuur en permanente bewoning zijn op Recreatiepark het Eperwoud niet toegestaan.
Het park is het hele jaar geopend en huisdieren zijn toegestaan. 
De huur/parklasten bedragen €3250,- per jaar.
Deze prijs is inclusief de BTW, het meubelpakket en inclusief tuinaanleg. 

Contact

Op het 'Veluwte' gedeelte van dit recreatiepark staan dus naast dit mooie chalet nog een aantal mooie chalets in de verkoop. Neem vooral een kijkje bij het overige aanbod en neem bij vragen contact met ons op. We nemen je graag mee voor een bezichtiging op het park. 
Je kunt ons bereiken op het nummer 06-24667234 of e-mail naar office@stacaravanmakelaar.nl

Alle kenmerken

Merk-type:
Hansson Zeemist
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.50 x 4 m
Bouwjaar:
2022
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
29
Oppervlakte kavel ±:
300 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.250
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Regio:
Oost- en Midden Nederland
Park:
Recreatiepark het Eperwoud
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel