Diverse kavels & chalets beschikbaar - Recreatiepark De Verborgen Hoek

Op zoek naar een leuk recreatiepark voor jong en oud in het Friese Gaasterland of op zoek naar een belegging? Dan bent u bij Camping & Chaletpark De Verborgen Hoek aan het juiste adres!

Over het park
Op dit chaletpark is iedereen welkom, maar wordt de zondag nog echt als een rustdag gezien. 

Er is op de camping altijd vertier en zijn er activiteiten georganiseerd, voor jong en oud, voor kinderen en volwassenen. Altijd wat te doen of te kijken.

In het hoogseizoen organiseert het recreatieteam iedere ochtend een leuke activiteit voor kinderen, een vossenjacht of een volleybal- of voetbaltoernooi. Ook de avonden worden ingevuld met verschillende activiteiten met naast de bekende balspelen en bijvoorbeeld een zeskamp ook waterfietsen, tonnelûke, paardmennen, ook bijvoorbeeld paardmennen met geblinddoekte “paarden”. Dit zorgt altijd voor veel plezier bij de deelnemers en hilariteit bij de toeschouwers.

Op de camping zijn een aantal speelplekken.
Er is een grote speeltuin met veel speeltoestellen en een aantal kleine speeltuintjes met speeltoestellen waar de kinderen op kunnen spelen zonder ver van hun “huis” te hoeven gaan. Daarnaast is er ook een springkussen, zwembad, een voetbal/volleybalveld en zijn er in de skelterfarm zijn volop skelters beschikbaar.

Ook is er een recreatieruimte op het park aanwezig. Naast de knutseluurtjes met de kinderen is er ook altijd gelegenheid om wat te lezen in de boekenhoek of een boek uit te zoeken om te lenen voor in tent, caravan of chalet. Verder een tafelvoetbalspel, een tafeltennis tafel, een tafel met “mens erger je niet” en nog veel meer.

Omgeving
De omgeving van Camping “De Verborgen Hoek” ligt op de grens tussen open agrarisch gebied en bos. De natuur grenst aan de camping. Er is gedeeltelijk bos, korenveld, kruiden en bloemrijk grasland met daarin 3 poelen. Er zijn wandelpaden aangelegd, zodat u van dit alles volop kunt genieten! Direct bij de camping vindt u aansluiting op een uitgebreid fietsroutenetwerk.

Parkinformatie
- Hele jaar geopend
- Honden toegestaan
- Verhuur mogelijk (via park) 
- Permanente bewoning niet toegestaan
- Aansluiting op aardgas

Kom genieten van het bosrijke gebied van Gaasterland en neem direct contact met ons op!

Bel: 0226-748262 of mail: mark@stacaravanmakelaar.nl

 

Alle kenmerken

Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Bouwjaar:
2021
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Oppervlakte kavel ±:
170 m²
Huurindicatie kavel:
€ 2.000
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Schotel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Friesland
Park:
Camping & Chaletpark De Verborgen Hoek
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel