Een zeer ruim chalet net over de grens in Duitsland

Dit ruime dubbel geschakelde en goed onderhouden chalet ligt in Duitsland op de Wilsumer Berge, plek A13-5. Met een afmeting van plm 8.80 x 7.20 mtr. en een staanplaats van plm. 365 m2 is dat echt ruim. De chalet kan voldoende ruimte bieden aan acht personen.
Deze caravan is volledig gerenoveerd. De aanbouw is 4 jaar oud, deels van hout, deels van kunststof heeft een geïsoleerd plafond, vloerbedekking en mooie grote ramen voor veel licht. Hier is een geweldig grote ruimte met zithoek (met grote slaapbank) stoel, salontafel, 2 dressoirs en het eetgedeelte met kast gesitueerd. In dit eerste gedeelte is verwarming met gaskacheltje op gasfles aanwezig. Eigenaar heeft ervoor gekozen nog een eetgedeelte te maken in de bestaande caravan.  
Als je de bestaande caravan uit 1997 met mooie laminaatvloer betreed kom je in een halletje met links de douche met cabine (90 X 90), daarna de toegang tot een tweepersoons slaapkamer met kastruimte en daarna het toilet met wastafelmeubel en kastruimte. Rechts is een open keuken met geiser, tafelmodel koelkast met diepvriesvak, gasfornuis en afzuigkap In dezelfde ruimte een eetgedeelte en een ruime 2-persoonsslaapkamer met pellet kachel ! In de winter is dit dus één aangename ruimte, het voorste gedeelte wordt dan niet gebruikt. De indeling is natuurlijk gemakkelijk aan te passen, op de tekening geven we een aantal opties.   

De tuin is nagenoeg onderhoudsvrij met rondom een afrastering. In de tuin een schuur bestaande uit 2 delen, waarvan één berging 300x1.45 cm extra geïsoleerd voor evt. een extra slaapkamer. Het achterste gedeelte is groter met aan 2 kanten een ingang voor het opbergen van tuinspullen/fietsen. Beide ruimtes zijn voorzien van elektra. Verder is er een gedeeltelijk overdekte terras en een carport die op 4 betonnen voeten met een stalen bevestiging in de poten staat. Het grondstuk in de buurt van de parkeerplaats, is een van de grotere stukken en ligt aan een zeer rustig laantje 
Wifi mogelijk tegen extra betaling op camping van apparaatje. Er is TV-ontvangst via de schotel, hier heb je een kaart voor nodig als je betaalde zenders wenst te zien Gratis Duitse zenders volop, maar Nederland alleen Drenthe.

Jaarhuur en info

Wilsumer Berge is een park van maar liefst 70 hectare, waar de natuur de overhand heeft. Niet alleen bossen maar ook heidevelden, zandverstuivingen, natuurlijke valleien en een visplas en enorme recreatie/zwemplas. Net over de grens bij Coevorden of Hardenberg op nog geen 20 kom rijden, vlakbij Nordhorn ligt dit park dat het gehele jaar geopend is. Huisdieren zijn toegestaan. Verhuur of permanente bewoning is niet toegestaan. De jaarlijkse huur- en parklasten bedragen ca EUR 1.750,= inclusief voorschot water/elektra, welke reeds is betaald tot eind 2020, daarna verrekening per maand. Commerciële verhuur is vooralsnog niet toegestaan. Alle inventaris en inboedel zijn in deze prijs inbegrepen.

Alle kenmerken

Merk-type:
Gritter (met aanbouw)
Buitenbekleding:
Hout
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
8,8 x 7,4 m
Bouwjaar:
1997
Indruk van object:
Goed
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Gashaard
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
A13-5
Oppervlakte kavel ±:
365 m²
Huurindicatie kavel:
€ 1.900
Gasvoorziening:
Gasfles
Televisieontvangst:
Schotel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Goed
Regio:
Duitsland
Park:
Wilsumer Berge Resort
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel