Fijne stacaravan te koop met 3 slaapkamers in Zeeland

Lekker centraal gelegen op de camping staat deze keurig onderhouden stacaravan compleet met een voor honden afgezette tuin en tuinhuis. Het is altijd weer bijzonder hoe ruimtelijk een stacaravan kan zijn. Drie slaapkamers, een goede douche en keuken maar ook een fijn woongedeelte met volop gelegenheid om te zitten en te eten. Natuurlijk zijn de banken ook prima geschikt om een languit tv te kijken of een dutje te doen.
De camping ligt naast een groot openluchtzwembad en klein overdekt instructiebad waar campinggasten gratis gebruik van kunnen maken.
Rustig aan doen of er juist op uitgaan, die keuze maak je lekker zelf. Of het nu af en toe een weekend is en de vakanties of een heel seizoen maakt geen verschil. Een stacaravan hebben in Zeeland betekent gewoon genieten van je vrije tijd!
Lijkt dit je wel wat en wil je de stacaravan graag eens zien? Maak dan een afspraak met de stacaravanmakelaar voor een vrijblijvende bezichtiging.

Jaarhuur en info

Den Inkel is het hele jaar geopend. De kavelhuur is € 2.383,-  dit is inclusief de toeristenbelasting, kabeltelevisie en milieuheffing. Bijkomende kosten zijn het internet, het verbruik van elektra, water en gas. Het chalet staat op een kavel van 185 m2. Er zijn twee honden welkom op het park en commerciële verhuur is niet toegestaan.
 

Alle kenmerken

Merk-type:
Bergjes Siësta
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 3.80 meter
Bouwjaar:
2018
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
115
Oppervlakte kavel ±:
185 m²
Huurindicatie kavel:
€ 2.383
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Camping Den Inkel
Status:
Optie
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Stacaravan
Slaapkamers:
3
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel