Fraaie Franse ambiance aan de Zeeuwse kust

Met dit luxe Taos chalet uit Frankrijk zet het merk Louisiane zich in Nederland op de kaart.
Mooie materialen, slimme details en een goed doordachte indeling. Iedere centimeter is benut en dat maakt het chalet heel gebruiksvriendelijk. 
Het chalet heeft een zogenaamde middenkamer indeling, je komt binnen in de living. Aan de linkerzijde vind je de ouderslaapkamer met aansluitend een badkamer met douche, wastafel en apart toilet. Aan de rechterzijde nog een slaapkamer, ook met complete badkamer. De luxe keuken heeft veel kastruimte en is natuurlijk voorzien van alle benodigde apparatuur.

Dit prachtige chalet staat klaar om geplaatst te worden op een kavel naar keuze op het nieuwe gedeelte van vakantiepark de Boomgaard. De verkoopprijs hierboven is inclusief het transport en de plaatsingskosten. De kosten voor een schuur en de tuinaanleg zijn niet inbegrepen.
Dus ben je op zoek naar een chalet met een perfecte combinatie van mooi design en goede kwaliteit op een vakantiepark aan de Zeeuwse kust?
Maak een afspraak met de stacaravanmakelaar en wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Vakantiepark de Boomgaard

Een veelzijdig en compleet vakantiepark, zo kun je Vakantiepark de Boomgaard wel noemen. Net buiten Westkapelle, op het eiland Walcheren, biedt het voor ieder wat wils. 
Na een fietstochtje richting de vuurtoren van Westkapelle, met een fantastisch uitzicht over de Noordzee, ga je even wat eten in de Brasserie terwijl de kinderen genieten in de indoor- of buitenspeeltuin. Met het strand en de natuur op een steenworp afstand zul je je hier geen moment vervelen.

Jaarhuur & info

Vakantiepark de Boomgaard is het hele jaar open. De grootte van de kavel is 200 m2 en de jaarhuur 2019 bedraagt € 4.355,--. Dit is inclusief de toeristenbelasting. Bijkomende kosten zijn de voorschotten, vastrecht, het verbruik van gas, water en elektra en het internetabonnement.

Alle kenmerken

Merk-type:
Louisiane Taos F5
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.20 x 4.30 meter
Bouwjaar:
2018
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Middenkamer
Badkamers:
2
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Elektrische verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
kavel naar wens
Oppervlakte kavel ±:
200 m²
Huurindicatie kavel:
€ 4.353
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Regio:
Zeeland
Park:
Vakantiepark de Boomgaard
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel