Geschakeld chalet te koop op een unieke kavel

Zoekt u rust, ruimte en privacy in een natuurlijke omgeving?
Dan bent u hier op het juiste adres. Voeg daar dit riante comfortabele chalet bij en uw droomplaatje is compleet.

Het chalet is gelegen op Camping ’t Vogelnest op het eiland Goeree-Overflakkee in de mooie polder van Stad aan ’t Haringvliet nabij  Middelharnis op de grens van Zuid-Holland en  Zeeland

Het object staat op een schitterende kavel van 700 m2 aan de buitenkant van de camping met  een fraai aangelegd terras en praktische tuin die geheel is afgescheiden met de buurkavels door middel van een  windsingel van diverse soorten bomen en heesters. Tevens heeft het chalet een eigen parkeerplaats.  De kavel en het chalet zijn helemaal aan het zicht onttrokken. 

Het chalet is voorzien van een ruime living met schuifpui naar het zongerichte terras. Het chalet heeft  een open keuken inclusief vaatwasser en heeft 2 slaapkamers. Een ruime ouderslaapkamer met vaste kasten en een logeerkamer met slaapbank. Een derde kamer is in gebruik als bijkeuken met voorraadkast en wasmachine. Voorts heeft het chalet een geheel betegelde badkamer met ligbad, aparte douche, badmeubel en toilet. 

Tevens is in de koop begrepen de aanwezige inventaris en het tuinhuis met aanwezig tuingereedschap, behoudens persoonlijke spullen van de eigenaar.

Jaarhuur & info

De camping is geopend van 15 maart tot en met 31 oktober. 
De kavelgrootte is ongeveer 700 m2 en de huur bedraagt € 3.645,00. Dit is exclusief toeristenbelasting en verbruik van gas, water en elektriciteit.
Huisdieren zijn toegestaan en er is een vaste gasaansluiting voor propaangas. Televisieontvangst via digitenne. Internet via Wi-Fi. Verhuur is niet toegestaan.

Camping ’t Vogelnest

Rust, ruimte en privacy zijn de sleutelwoorden op deze camping.
Rust. Dit is hier een vanzelfsprekendheid vanwege de ligging en vanwege het feit dat er weinig gezinnen met kinderen zijn.
Ruimte. De stacaravan- en chaletplaatsen hebben een minimale afmeting van 320 m2.
Privacy. Alle plaatsen zijn omringd door mooie hagen, zodat uw privacy is gegarandeerd.
De camping is gelegen in een mooie polder op het eiland Goeree-Overflakkee nabij Stad aan het Haringvliet en grenst aan een natuurgebied voorzien van wandelpaden, bruggetjes en vissteigers.
Het is een goed verzorgde camping met ruime geasfalteerde doodlopende paden in het groen, die met zorg wordt bijgehouden.
 

Alle kenmerken

Buitenbekleding:
Canexel
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
9.50 x 7.70 meter
Bouwjaar:
2001
Indruk van object:
Goed
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
102
Oppervlakte kavel ±:
700 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.645
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Digitenne
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Goed
Regio:
Zuid-Hollandse Eilanden
Park:
Camping 't Vogelnest
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Geschakeld chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel