Gezellig chalet aan het Veluwemeer op RCN Zeewolde

Het chalet is van extra dikke isolatie, zeer goed materiaal in uitstekende staat en onderhoudsarm.
Het chalet ligt op een mooie kavel aan een gezellig veldje. Aan alle zijden van het terras prachtige borders vol bloeiende planten en bloemen. 
Een groot aangelegd terras met grijs granieten! tegels aan de voorzijde én achterzijde van de chalet! Veel ruimte en privacy dus.
Aan de voorkant van het chalet is een portiek aangebouwd voor het bergen van schoeisel. In de ruime woonkamer ligt een kurkvloer dat verkleurd is door de zon. (Een groot kleed erop en je ziet er niets meer van). Hier staan 2 nieuwe bordeaux echt leren banken. Van de grote bank is gemakkelijk een tweepersoonsbed te maken. Er is een gashaard en verder ruimte met grote eettafel. De keuken voldoet, maar er is geen keukengerei en de apparatuur is misschien aan vervanging toe...
De badkamer is niet nieuw meer, maar wel mooi blauw en functioneel, met ruime douche, wastafel, met planchettes, medicijnkastje en toilet.
De enige slaapkamer is ruim met groot 2 persoonsbed met nachtkastjes en grote kasten die veel opbergruimte bieden.
In de tuin zijn diverse schuurtjes voor opslag, waar een wasmachine staat en een extra koelkast/diepvries.  Dit object is in de basis prima, op een mooi park, maar je moet er even je eigen hand naar zetten, daar is de prijs ook naar. Dus een klusser die er zijn eigen stek van gaat maken.
Commerciële verhuur op dit park is niet toegestaan. 

Jaarhuur en info. 

Dit bungalowpark ligt direct aan het Veluwemeer en voor de waterliefhebbers ideaal. Er is een eigen strand, met een deel voor de zwemmers en deel voor de surfers. Het park is het hele jaar geopend en huisdieren zijn toegestaan. Verhuur van het object is niet mogelijk. De jaarlijkse huur- en parklasten bedragen €2205,=. Permanente bewoning is niet toegestaan.

Alle kenmerken

Merk-type:
Parkhome mobiele bungalow
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
9 x 3,65 m
Bouwjaar:
2000
Indruk van object:
Matig onderhouden
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Gashaard
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
822
Oppervlakte kavel ±:
250 m²
Huurindicatie kavel:
€ 2.205
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Schotel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Goed
Regio:
Flevoland
Park:
RCN Zeewolde
Status:
Optie
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Stacaravan
Slaapkamers:
1
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel