Gezellig chalet in een prachtige, natuurrijke omgeving op Resort de Achterhoek in Lochem

Mooi chalet voorzien van 2 slaapkamers op Europarcs Resort de Achterhoek. in Lochem.
In de leefruimte bevinden zich de woonkamer en de eethoek. Hier is genoeg plek voor twee 2- zitsbanken, salontafel, TV meubel en een eettafel. In de hoek staat een leuke kachel die voor een gezellige sfeer zorgt. Verder heeft men de mogelijkheid om vanuit de woonkamer - via de schuifpui - direct het buitenterras te betreden. 

De keuken grenst direct aan de leefruimte en heeft een koelkast, gasstel en afzuigkap. Ook zijn er meerdere keukenkastjes aanwezig, handig voor het opbergen van keukengerei! 
In de ouderslaapkamer staat een ruim 2-persoonsbed met aan weerszijden gezellige nachtkastjes. Naast het bed bevindt zich een inbouwkast met genoeg mogelijkheden tot het opbergen van kleding en/of eventueel andere spullen. In de tweede slaapkamer staat een 1-persoonsbed met een kast. Indien gewenst zou men hier eventueel ook een 2-persoonsbed kunnen plaatsen. 
De badkamer is compleet betegeld en beschikt over een toilet, een douchecabine en een enkele wastafel - inclusief opbergruimte. 
TV zenders worden ontvangen via de kabel en ook is er internet via het park aanwezig. Door het hele object is een prachtige vloer gelegd. Het object wordt opgeleverd inclusief de huidige inventaris (exclusief persoonlijke zaken). 
Het chalet heeft een unieke locatie: het is omgeven door een prachtige natuurrijke omgeving. Buiten is genoeg plek aanwezig voor het plaatsen van één of meerder tuinsetjes. Ook is er een tuinhuisje aanwezig waar men bijvoorbeeld tuinmeubel en/of fietsen zou kunnen opbergen.

Jaarhuur en info

Europarcs Resort de Achterhoek ligt aan de rand van Lochem in de mooi natuur van de Achterhoek. De Achterhoek heeft vele bossen, landgoederen, kastelen en gezellige dorpjes. Het park is het hele jaar geopend en huisdieren zijn toegestaan. De jaarlijkse huur- en parklasten bedragen EUR 3.620,=. Er bestaat echter ook de mogelijkheid tot koop van de kavel!
Interesse? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en/of voor het inplannen van een bezichtiging! 

Alle kenmerken

Merk-type:
Continental Pyramide
Buitenbekleding:
Hout
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11x4 M
Bouwjaar:
1991
Indruk van object:
Goed
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Gashaard
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
52
Oppervlakte kavel ±:
350 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.620
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Goed
Regio:
Oost en Midden Nederland
Park:
Europarcs resort de Achterhoek
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel