Gezellig chalet op Europarcs Resort de Wije Werelt, nabij de Veluwe en Arnhem

Het chalet heeft een gemoedelijke uitstraling, is gebouwd in 1985 en gerenoveerd in 2005. Ook zijn er zeer recent vernieuwingen uitgevoerd (zie onder). Het beschikt over in totaal 2 kamers.
In de gezellige leefruimte is er plek voor een apart eet- en zitgedeelte. Verder staat er een leuke kachel die voor een prettige sfeer zorgt en valt er in het object heerlijk veel zonlicht naar binnen door de grote raampartijen die er zijn ingebouwd. De halfopen keuken grenst direct aan de leefruimte. Hier is een nieuwe(!) koelkast, en gasstel met afzuigkap aanwezig.
Het object heeft één slaapkamer en biedt slaapplaatsen voor twee personen. In de slaapkamer staan twee 1-persoonsbedden apart van elkaar, met daar tussenin een nachtkastje. Indien gewenst zou men hier ook een 2-persoonsbed kunnen plaatsen of simpelweg de twee bedden aan elkaar kunnen schuiven. 

In de badkamer is een douche, toilet, en een enkele wastafel aanwezig.
TV-zenders worden ontvangen via de kabel. Het dak en de dakgoten zijn in 2017 vernieuwd! Dit chalet wordt opgeleverd inclusief de huidige inventaris (de huidige kast en de tafel worden vervangen).

Direct aan het chalet is een mooi verhoogd buitenterras gebouwd waarop een mooi tuinset is geplaatst. Ideaal om van de prachtige zomeravonden te genieten! In het nieuwe tuinhuis (2019) met overkapping heeft men de mogelijkheid tot het opbergen van diverse spullen - tuinmeubelen, fietsen, etc. De bestrating is gloednieuw (2019) en ook is er ruimte tot het parkeren van de auto.

Jaarhuur en info

Europarcs Resort de Wije Werelt is het hele jaar geopend en huisdieren zijn toegestaan. Het vakantiepark is een eigentijdse luxe vakantiepark, uniek gelegen op de Veluwe en in de bossen van Otterlo naast het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Vanaf het vakantiepark wandel en fiets je direct het bos Planken Wambuis in en op 300 meter ligt de prachtige zandverstuiving Het Mosselsche Zand

De jaarlijkse huur en parklasten bedragen EUR 2.700,=. . Permanente bewoning is niet toegestaan.
Interesse? Kijk voor meer informatie over het object en het park waarop het is geplaatst op onze website! Heeft u vragen of zou u graag een bezichtiging willen inplannen, neem dan gerust contact met ons op!

Alle kenmerken

Merk-type:
Vos chalet
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
1000 x 350 cm
Bouwjaar:
1985
Indruk van object:
Goed
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Gashaard
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
650
Oppervlakte kavel ±:
220 m²
Huurindicatie kavel:
€ 2.700
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Goed
Regio:
Gelderland
Park:
Resort de Wije Werelt
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
1
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel