Gezellig, mooi L vorm chalet op recreatiepark 't Akkertien in Vollenhove

Het chalet beschikt over in totaal 4 kamers. In de leefruimte zijn mooie grote raampartijen aanwezig, hierdoor valt er veel natuurlijk licht naar binnen maar heeft men ook leuk uitzicht naar buiten toe! Bij de kachel, die voor een gezellig sfeer in het chalet zorgt, is er genoeg ruimte aanwezig voor een apart eet- en zitgedeelte. Er is een schuifpui naar het terras.
De halfopen keuken grenst direct aan de leefruimte en beschikt over een koelkast (inclusief vriesvak) en gasstel met afzuigkap. Tevens zijn er voldoende keukenkastjes aanwezig voor het opbergen van keukengerei. 
In dit chalet zijn er maar liefst 3 slaapkamers aanwezig die slaapplaatsen bieden voor maar liefst 6 personen. In de ouderslaapkamer staat een 2-persoonsbed met aan weerszijden nachtkastjes. Tegenover het bed staat een mooie ruime kast met de mogelijkheid tot het opbergen van veel kleding of andere spullen. Ook in de tweede en derde slaapkamer passen gemakkelijk twee 1-persoonsbedden of één 2-persoonsbed. Indien nodig, zou men één van deze kamers ook zeer handig kunnen benutten als opslagruimte of bijvoorbeeld een leuke ‘walk-in’ closet van kunnen creëren. 
In de badkamer is een toilet, een enkele wastafel (met daaronder kastruimte) en een wasmachine aanwezig. De douche bevindt zich elders - separaat - in het chalet. 
Verder is er beschikking over Wifi, en is er TV-ontvangst via Digitenne. Dit chalet wordt opgeleverd inclusief de huidige inventaris (exclusief persoonlijke zaken). 
Buiten bevindt zich een gezellige tuin met veel privacy door de schutting en de hoge heg die is geplaatst. Tuinmeubelen, fietsen of eventueel andere spullen kan men opbergen in het tuinhuis dat naast het chalet is geplaatst. Ook kunt u direct uw auto vóór het chalet parkeren. 

Jaarhuur en info

Recreatiepark ’t Akkertien in Vollenhove in Overijssel heeft veel verschillende leuke activiteiten en bevindt zich direct nabij prachtige natuurgebieden! De jaarlijkse huur- en parklasten bedragen EUR 1.500,=. Het park is het hele jaar geopend en huisdieren zijn toegestaan. 
Heeft dit gezellige en leuke object uw interesse gewekt? Neem dan gerust contact met ons op! 

Alle kenmerken

Merk-type:
L-vormige mobiele bungalow
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11,5x3,8 + 5x3,5 M
Bouwjaar:
2002
Indruk van object:
Goed
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Gashaard
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
Koolakker 7
Oppervlakte kavel ±:
200 m²
Huurindicatie kavel:
€ 1.500
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Digitenne
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Goed
Regio:
Overijssel
Park:
Vakantiepark 't Akkertien
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Geschakeld chalet
Slaapkamers:
3
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel