Het Franse model IRM Rêve d'eté te koop op een prachtig park!

Wanneer je de met bladeren overdekte laan van Recreatiepark het Eperwoud oprijdt kom je terecht bij een grote, oude boerderij. In dit mooie pand vind je de receptie en hier zitten ook het cafetaria en het restaurant van het park naast. Schuin tegenover deze boerderij vind je de kavel nummer 63, waar een mooie nieuwe Franse stacaravan op staat. De stacaravan is van alle gemakken voorzien en heeft een ruime woonkamer, twee slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. Je komt het chalet binnen via de openslaande deuren die je direct in de woonkamer met U-keuken brengen. Op de hoekvormige bank zit je niet alleen heel gezellig, maar deze kun je ook gebruiken als slaapbank. Ideaal wanneer je gasten over je vloer hebt in je tweede huisje. De keuken heeft veel opberg ruimte, een vaatwasser, een koel-/vries combinatie en een combimagnetron. Wanneer je door de hal doorloopt naar de slaapkamers zie je dat er in de grote slaapkamer een inbouwkast is gemaakt. Daarnaast vind je in de hal en de tweede slaapkamer ook nog voldoende kastruimte voor je spullen.

De kavels van Recreatiepark het Eperwoud zijn erg groen en ruim. Het park ligt midden in het natuurgebied de Veluwe, waar erg veel te beleven valt. Verschillende soorten tochten laten je kennismaken met de enorme hoeveelheid kilometers aan natuur en de vele wilde diersoorten die hier leven. Naast natuur is er in de omliggende dorpjes en stadjes ook genoeg te beleven. Je kunt gezellig een hapje eten en drinken op een van de vele terrassen en cultuur snuiven in de musea. Naast dit Franse model hebben we nog meer nieuwe chalets geplaatst op recreatiepark het Eperwoud. Neem gerust een kijkje in ons aanbod en neem contact op bij vragen of wanneer je langs wil komen. 

Verhuren van het chalet

Een eigen chalet kopen op Recreatiepark het Eperwoud is een hele goede keus, maar heb je er ook al eens aan gedacht om het chalet te gaan verhuren voor een zeer aantrekkelijk rendement? Op het Eperwoud kun je het chalet in volledig beheer geven aan Veluwe Verhuurbemiddeling. Voor het hele jaar of alleen op de momenten dat je zelf niet aanwezig bent. Zij zorgen voor alles wat er komt kijken bij de verhuur van het chalet. Het advertentiebeheer en prijsoptimalisatie, maar ook alle fysieke werkzaamheden op locatie. Denk aan de schoonmaak, het linnengoed, het verwelkomen van de gasten en eventuele reparaties.

Veluwe Verhuurbemiddeling zorgt ervoor dat jullie recreatiewoning goed vindbaar is op het internet, door te adverteren op verschillende advertentiekanalen en de prijzen dagelijks goed zijn ingesteld. Daarnaast zijn zij het aanspreekpunt voor de gast en innen ze de huurpenningen/borg namens u. Je hoeft dus verder niets te doen. En verhuur je het nieuwe chalet liever niet? Ook dat kan, want verhuur is een vrijblijvende mogelijkheid, geen verplichting.

Jaarhuur & Info

Permanente bewoning is op Recreatiepark het Eperwoud niet toegestaan.
Het park is het hele jaar geopend en huisdieren zijn toegestaan. 
De huur/parklasten bedragen €3250,- per jaar.
Deze prijs is inclusief de BTW. en inclusief tuinaanleg. 

Contact

Op het 'Veluwte' gedeelte van dit recreatiepark staan dus naast deze mooie chalets nog een aantal mooie chalets in de verkoop. Neem vooral een kijkje bij het overige aanbod en neem bij vragen contact met ons op. We nemen je graag mee voor een bezichtiging op het park. 
Je kunt ons bereiken op het nummer 06-24667234 of e-mail naar office@stacaravanmakelaar.nl

 

* In de video zie je een IRM Rêve d'eté van een andere kavel. De stacaravan heeft dezelfde indeling, alleen andere accessoires. 

Alle kenmerken

Merk-type:
IRM Rêve d'eté
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10,7 x 4 m
Bouwjaar:
2022
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
134-38
Oppervlakte kavel ±:
300 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.250
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Regio:
Oost- en Midden Nederland
Park:
Recreatiepark het Eperwoud
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel