Laatste kavel vrij op park Zeelanderij, Schouwen-Duiveland

Op de Zeelanderij zijn nieuwe unieke Hofjes gerealiseerd, waarvan er nog 1 beschikbaar is.
Een behoorlijk aantal chalets zijn al geplaatst en de tuinen aangelegd. Met deze laatste vrije kavel komt de volledige renovatie van het park op zijn eind. De gasten genieten al volop, het is een prachtig stukje Zeeland geworden. 

Hofje 80 is een mooie kavel waar een prachtig Arcabo chalet met bijpassend tuinhuisje en veranda geplaatst wordt. Dit comfortabele chalet met unieke uitstraling is gemaakt van hoogwaardige materialen.
Wat kenmerkende details aan het chalet staan vast, verder kun je bijna alles nog zelf kiezen. Een passende indeling; twee of drie slaapkamers, een hoekkeuken en misschien wel een inloopdouche?
Het interieur; visgraat of beton look vloer, strepen of een neutraal behang? 
Na het maken van de definitieve tekening en uitkiezen van het interieur wordt het chalet gebouwd in de Arcabo fabriek. Het chalet komt dan met groot transport naar Zonnemaire, waar het met veel mankracht en een grote hijskraan geplaatst wordt. 

De verkoopprijs is inclusief het verdiept plaatsen, stellen, aansluiten, gaskeuring en tuinaanleg. 

Dus ben je op zoek naar een nieuw chalet op een mooi park? Maak dan een afspraak met de stacaravanmakelaar, we begeleiden je graag in dit traject.

Jaarhuur & info

Park de Zeelanderij is het hele jaar geopend. De jaarhuur is € 3.100,- dit is inclusief de toeristenbelasting, kabeltelevisie en internet. Bijkomende kosten zijn het verbruik van elektra, water en gas en het eenmalig aansluiten van het internet modem. De kavelgrootte is 245 m2. Honden zijn welkom op het park.

Omgeving

Genieten van je rust en de schoonheid van dit eiland? Dan ben je op de Zeelanderij aan het juiste adres. Dit park is centraal gelegen op het eiland Schouwen-Duiveland, vanaf hier kun je alle kanten op. Wil je een leuk stadje bezoeken, dan ben je zo in Zierikzee of Brouwershaven. Liever de gezelligheid van een van de badplaatsen, fiets binnendoor naar Renesse of Burgh-haamstede. Zonnemaire zelf is een klein maar gezellig dorpje, met een gezellig restaurant en een leuke strandje aan het grevelingenmeer.

 

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo Orlando Sonnemare
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
11.00 x 4.30 meter
Bouwjaar:
2020
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
80
Oppervlakte kavel ±:
245 m²
Huurindicatie kavel:
€ 3.100
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
Zeelanderij
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel