Lege kavels voor nieuwe chalets in Zeeland

Op Zeelanderij zijn 22 nieuwe unieke Hofjes Sonnemare gerealiseerd. Het is de kers op de taart van de complete renovatie die het park heeft ondergaan. Misschien kunnen we beter zeggen: de peer, want daar liggen immers de roots van Zeelanderij.

Nog maar enkele kavels zijn vrij voor het plaatsen van een nieuw Arcabo chalet 'Sonnemare'. De productieperiodes zijn al ingepland, dit om er zeker van te zijn dat we zo snel mogelijk de laatste chalets kunnen plaatsen. Bij het proces komt heel wat kijken maar dit is ook echt leuk om mee te maken.
 
Een passende indeling: twee of drie slaapkamers, een hoekkeuken en misschien wel een inloopdouche?
Het interieur: hout of beton look vloer, bloemen, strepen of een neutraal behang?
De tuin: in samenwerking met Braber groenvoorziening wordt de lege kavel omgetoverd tot een fijne tuin. Van bestrating tot beplanting, weelderige bloemen of misschien liever de hippe siergrassen?

Nadat alle keuzes zijn gemaakt en het chalet is besteld, worden de voorbereidingen getroffen om het chalet te kunnen plaatsen. Denk hierbij aan het inplannen van de hijskraan, speciaal (nacht)transport, bestellen van materialen zoals betonplaten en drainage en overleg met de camping waar het chalet precies op zijn plekje moet komen te staan. 

Planning en een fijne groep met mensen om deze klus te klaren zijn in dit traject heel belangrijk. Dat zit wel goed, jarenlange ervaring en samenwerking zorgt ervoor dat plan Sonnemare nu al zeer geslaagd is.

Jaarhuur en info

De kaveloppervlaktes variëren van 240m2 tot 250m2.

Alle kenmerken

Merk-type:
Arcabo
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Centrale verwarming
Inclusief inventaris:
Nee
Kavel:
diverse kavels
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Zeelanderij
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel