Leuk chalet te koop in Zeeland

Met de aangebouwde badkamer, kookgelegenheid in de aanbouw is dit leuke chalet niet standaard maar alles zit erop en eraan om je vrije tijd door te kunnen brengen.
De staat is prima, hier zie je wat goed onderhoud doet. Het chalet staat al jaren en met de juiste zorg kun je er nog jaren plezier aan beleven.

Het chalet heeft verder een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een keuken met koelkast en voldoende kastruimte. Vanuit de ruime woonkamer kun je door de openslaande deuren zo de veranda op. De tuin is heerlijk beschut en er staat nog een schuurtje om de grote spullen in op te bergen. 
Wil je graag wat meer weten over dit chalet of een afspraak maken? Bel of stuur een mail! 

Jaarhuur & info

De jaarhuur bedraagt € 1.940,35. Dit is inclusief de toeristenbelasting en kabeltelevisie. Bijkomende kosten zijn een borg van € 1.500,- en het aansluiten op de ringleiding voor het gas. Deze kosten bedragen eenmalig € 500,-. Het verbruik wordt achteraf verrekend. De grootte van de kavel is 150 m2. Camping ‘t Sluitgat is geopend van 1 april tot 1 november en ook de hond is welkom.

Krekengebied Ouwerkerk

Krekengebied Ouwerkerk is een schitterend natuurgebied. Het is ontstaan door het in- en uitstromend zeewater na de dijkdoorbraak in 1953. 
Het uitgebreide krekenstelsel heeft een rijke vegetatie met veel bijzondere planten en trekt daardoor veel dieren aan. Langs de westkreek en naast de oostkreek werd een bos geplant waar nu tientallen vogels broeden. Waar vogels zijn komen ook roofvogels. Grote kans dat als je omhoog kijkt een buizerd of een kiekendief ziet hangen. Verrekijker meenemen dus!
Met een vergunning is het mogelijk om op forel en paling te vissen en je kunt er in een kano varen. Door dit prachtige gebied loopt een acht kilometer lang wandelpad en op sommige stukken mag de hond loslopen. Verder is er nog een fietspad en een ruiterpad, dus voor ieder wat wils!
Dus ben je op zoek naar een betaalbaar chalet op een prachtige ruime plek, grenzend aan een natuurgebied en dicht bij zee?
Wacht dan niet langer, maar neem contact op met de stacaravanmakelaar voor een bezichtiging.
 

Alle kenmerken

Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Enkelglas
Afmetingen:
8.40 x 3.50 meter
Bouwjaar:
1993
Indruk van object:
Goed
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Zibro
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
104
Oppervlakte kavel ±:
150 m²
Huurindicatie kavel:
€ 1.940
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Goed
Regio:
Zeeland
Park:
Camping 't Sluitgat
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
1
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel