Leuk dubbel chalet op Seepark Eiken in Walchum Duitsland

Dit gezellige dubbele chalet (2 losse units) staat te koop op Seepark Eiken, Pekelahof 8, in Walchum (DE). 

Het object beschikt over twee aparte chalets op 1 kavel. In totaal zijn er 4 kamers. Het ene chalet heeft een prachtige woonkamer met een gezellig en moderne gashaard. Middels 2 openslaande tuindeuren heeft men de mogelijkheid direct vanuit de woonkamer het beschutte terras te betreden, voorzien van een zonne-regen scherm en fantastische gashaard in het midden. Vanuit het terras is de tuin te betreden. De open luxe afgewerkte hoekkeuken - met een gezellige eethoek - ziet er modern uit en beschikt over een koelkast inclusief vriesvak, combimagnetron, bakoven en gasstel met afzuigkap. Dit object heeft een hal, een betegeld toilet met wasbakje, een ruime ouderslaapkamer ruim 2-persoonsbed met aan weerszijden gezellige nachtkastjes. Tevens hangt er in deze ruimte een televisie aan de muur en heeft men beschikking over een enkele wastafel en een medicijnkast. Op dezelfde kamer, achter een gordijn, kunnen spullen worden opgeslagen en is tevens een kledingkast geplaatst.   
Het 2e chalet heeft 2 slaapkamers 1 met een 1-persoonsbed met daaronder opbergruimte (handig!). Echter, indien gewenst, zou men hier ook een 2-persoonsbed kunnen plaatsen of een mooie grote kledingkast, nu in gebruik als fitnessruimte. In de laatste slaapkamer staat een stapelbed. Ook de badkamer is heerlijk ruim en zelfs compleet betegeld. Hier vind je een  mooie grote inloopdouche, toilet, en enkele wastafel met opbergruimte. Verder is er nog een ruime inloopkast aanwezig.
TV-zenders worden ontvangen via de schotel en ook is er wifi beschikbaar. Wasmachine- en droger aansluiting aanwezig. Het object wordt opgeleverd inclusief de huidige inventaris. (met uitzondering van de 2 groene leren stoelen) 
De tuin van het chalet is prachtig en zeer gezellig met veel ruimte. In de tuin bevinden zich zeer mooie bloemen en is er plek voor een gezellig buitenterrasjes, een lager gedeelte terras biedt veel privacy. Ook staat er in de tuin diverse tuinhuisjes met de mogelijkheid tot het opbergen van bijvoorbeeld tuinmeubelen en fietsen. Er zijn twee eigen parkeerplaatsen. 

Jaarhuur en info. 

Midden in het noordelijke Emsland, niet ver van de Nederlandse grens, ligt het Eikenmeerpark. Hier vindt u rust uit het dagelijkse leven, een fijn weekend weg van werkstress.  Het park is het hele jaar geopend en huisdieren zijn toegestaan. De jaarlijkse huur- en parklasten bedragen EUR 850,=.De parklasten zijn uitzonderlijk laag!

Alle kenmerken

Merk-type:
Dubbele mobiele bungalow
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
12x3.2 + 8 x 3.2
Bouwjaar:
2003
Indruk van object:
Uitstekend
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Gashaard
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
Pekelahof 8
Oppervlakte kavel ±:
263 m²
Huurindicatie kavel:
€ 850
Gasvoorziening:
Gasfles
Televisieontvangst:
Schotel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Duitsland
Park:
Seepark Eiken
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Chalet
Slaapkamers:
3
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel