Leuke stacaravan op groen parkje in Zeeland

Park de Stern is een groen park waar je voornamelijk rust vindt. Je vindt hier geen disco, campingwinkel of restaurant, maar je kunt hier heerlijk genieten van de rust en stilte.
Wat je ook op dit park vindt is een beautyfarm, laat je verwennen met een heerlijke massage of ga eens naar de sauna! Hier kom je echt voor je ontspanning! Een andere leuke bijkomstigheid op dit park is dat je hond welkom is!
Het park ligt midden op het mooie eiland Schouwen-Duiveland wat betekent dat alle dorpen en stadjes, maar ook de stranden goed te bereiken zijn. Over het algemeen ben je met 10 - 15 minuutjes rijden wel bij het strand.

De stacaravan heeft een standaard indeling met bij binnenkomst de twee slaapkamers en badkamer en links de woonkamer en keuken. De keuken is aan twee zijden opgesteld. Er is een gasfornuis, voldoende werkruimte en een tafelmodel koelkast. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. 

De kavel ligt heerlijk zonnig en de tuin kan nog geheel naar wens worden ingericht. Kom eens kijken in deze leuke stacaravan, maak snel een afspraak met de stacaravanmakelaar!

Jaarhuur & info

Chaletpark Stern is geopend van half maart t/m eind oktober. 
De kavelgrootte is 125 m2 en de huur bedraagt € 2.332,50. Dit is inclusief de toeristenbelasting en een gedeelte van het verbruik. Huisdieren zijn welkom en wifi is aanwezig.

Fietsen op Schouwen-Duiveland

Schouwen-Duiveland beschikt over een prachtig bos- en duingebied wat erg geschikt is om te fietsen. En....in boswachterij de Domeinen vind je een uitdagend en technisch moeilijk mountainbike parcours. 
Maar het is ook ontzettend leuk om een fiets- wandel- of skeelertochtje te maken over de Brouwersdam. Het fietspad ligt verhoogd aan de buitenkant en omdat het verhoogd ligt, heb je een prachtig uitzicht over de Noordzee aan de ene kant en het Grevelingenmeer aan de andere kant. 
Natuurlijk zijn er ook vele andere mooie fietsroutes op Schouwen-Duiveland. 

Alle kenmerken

Merk-type:
Atlas Moonstone
Buitenbekleding:
Aluminium
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.40 x 3.10 meter
Bouwjaar:
2000
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Trumakachel
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
2e middenveld
Oppervlakte kavel ±:
125 m²
Huurindicatie kavel:
€ 2.333
Gasvoorziening:
Gasfles
Televisieontvangst:
Nog niet voorbereid
Internet beschikbaar:
Ja
Regio:
Zeeland
Park:
Park de Stern
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Stacaravan
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel