Leuke stacaravan te koop nabij Krekengebied, Schouwen-Duiveland

Deze stacaravan staat op camping ‘t Sluitgat in Ouwerkerk, met om de hoek het schitterende Krekengebied en de Oosterschelde. Vanaf je stacaravan sta je met een paar minuutjes wandelen midden in dit natuurschoon en kun je genieten van de vele vogels of ga je op forel of paling vissen. Maak ook eens een heerlijk fietstochtje door de polder, door de mooie ringdorpjes of langs de Oosterschelde. Want ook hier loopt een prachtig fietspad langs. Lekker genieten van de zilte lucht.
De stacaravan heeft twee slaapkamers, waarvan 1 met een tweepersoonsbed en de andere met een stapelbed. De praktische keuken heeft een gasfornuis, afzuigkap en koelkast. Fijn dat ook de losse vaatwasser bij de inventaris hoort. In de badkamer vind je de douche, wastafel en toilet. Wat verder opvalt is dat er door de hele stacaravan veel opbergruimte is.
In de tuin staat nog een schuurtje, handig voor het stallen van de fietsen die je in deze omgeving goed kunt gebruiken!

Wil je de stacaravan en de camping zelf komen bekijken? Maak dan snel een afspraak met de stacaravanmakelaar. Wij gaan graag met je mee!

Jaarhuur & info

De jaarhuur bedraagt € 2.201,31. Dit is inclusief de toeristenbelasting en kabeltelevisie. Bijkomende kosten zijn een borg van € 1.500,-. Het verbruik wordt achteraf verrekend. De grootte van de kavel is 179 m2. Camping ‘t Sluitgat is geopend van 1 april tot 1 november en ook de hond is welkom. In deze stacaravan is reeds een modem aanwezig voor internet, deze kan worden overgenomen en de kosten hiervan zijn € 93,65.

Krekengebied Ouwerkerk

Krekengebied Ouwerkerk is een schitterend natuurgebied. Het is ontstaan door het in- en uitstromend zeewater na de dijkdoorbraak in 1953. Het uitgebreide krekenstelsel heeft een rijke vegetatie met veel bijzondere planten en trekt daardoor veel dieren aan. Langs de westkreek en naast de oostkreek werd een bos geplant waar nu tientallen vogels broeden. Waar vogels zijn komen ook roofvogels. Grote kans dat als je omhoog kijkt een buizerd of een kiekendief ziet hangen. Verrekijker meenemen dus!
Met een vergunning is het mogelijk om op forel en paling te vissen en je kunt er in een kano varen. Door dit prachtige gebied loopt een acht kilometer lang wandelpad en op sommige stukken mag de hond loslopen. Verder is er nog een fietspad en een ruiterpad, dus voor ieder wat wils!

Alle kenmerken

Merk-type:
Sunseeker Horizon
Buitenbekleding:
Aluminium
Isolatie:
Enkelglas
Afmetingen:
7.75 x 3.05 meter
Bouwjaar:
2004
Indruk van object:
Goed
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Elektrische verwarming
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
175
Oppervlakte kavel ±:
179 m²
Huurindicatie kavel:
€ 2.202
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Goed
Regio:
Zeeland
Park:
Camping 't Sluitgat
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Stacaravan
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel