Leuke stacaravan te koop nabij prachtig natuurgebied, Schouwen-Duiveland

Deze stacaravan staat op camping ‘t Sluitgat in Ouwerkerk. Een rustige camping omgeven door het schitterende bosrijke Krekengebied en op loopafstand van de Oosterschelde.

Door de poort, tussen de hoge haag, stap je de zeer ruime kavel op. Recht voor je zie je direct de houten hottub. Een heerlijk bad in de open lucht. Als dat geen luxe is? En links op de kavel is een houten overdekt terras. Daar kun je met warm weer fijn in de schaduw zitten maar zit je ook heerlijk beschut op de wat koudere dagen. De overkapping is afsluitbaar met windschermen en er staat een op hout gestookte terraskachel. 
De stacaravan heeft twee slaapkamers. De ene met een tweepersoonsbed en de andere is in gebruik als opbergruimte. De woonkamer heeft een extra deur naar de tuin en de keuken heeft een koelkast en gasfornuis. In de badkamer vind je nog een douche, een wastafel en het toilet.

Wandelen met de hond, een fietstochtje langs de Oosterschelde, lekker zwemmen, vissen...teveel om op te noemen wat je allemaal op en in de omgeving van de camping kunt doen. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Bel of mail de stacaravanmakelaar en wij laten je deze stacaravan vrijblijvend zien!

Jaarhuur & info

De jaarhuur bedraagt € 2.645,82 en dat is inclusief de toeristenbelasting en kabeltelevisie. Het verbruik wordt achteraf verrekend. De grootte van de kavel is ongeveer 275 m2. Camping ‘t Sluitgat is geopend van 1 april tot 1 november en ook de hond is welkom.

Krekengebied Ouwerkerk

Krekengebied Ouwerkerk is een schitterend natuurgebied. Het is ontstaan door het in- en uitstromend zeewater na de dijkdoorbraak in 1953. 
Het uitgebreide krekenstelsel heeft een rijke vegetatie met veel bijzondere planten en trekt daardoor veel dieren aan. Langs de westkreek en naast de oostkreek werd een bos geplant waar nu tientallen vogels broeden. Waar vogels zijn komen ook roofvogels. Grote kans dat als je omhoog kijkt een buizerd of een kiekendief ziet hangen. Verrekijker meenemen dus!
Met een vergunning is het mogelijk om op forel en paling te vissen en je kunt er in een kano varen. Door dit prachtige gebied loopt een acht kilometer lang wandelpad en op sommige stukken mag de hond loslopen. Verder is er nog een fietspad en een ruiterpad, dus voor ieder wat wils!

Alle kenmerken

Buitenbekleding:
Aluminium
Isolatie:
Enkelglas
Afmetingen:
8.75 x 3.10 meter
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Gashaard
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
34-36
Oppervlakte kavel ±:
275 m²
Huurindicatie kavel:
€ 2.646
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Camping 't Sluitgat
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Stacaravan
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel