Leuke stacaravan te koop op camping ‘t Sluitgat, Ouwerkerk

Op een keurig en speels ingedeeld perceel staat deze goed geprijsde stacaravan met voldoende opbergruimte. Er zijn twee slaapkamers, de ene met een tweepersoonsbed en de andere met een stapelbed. De badkamer voldoet prima met een douche, wastafel en toilet. In het leefgedeelte een ruime rondzit en eethoek. In de keuken vind je een gaskookplaat en een koelkast. Uit het zicht staat nog een schuurtje, daar berg je gemakkelijk de fietsen en het tuingereedschap in op.

Wandelen met de hond, een fietstochtje langs de Oosterschelde, lekker zwemmen, vissen...teveel om op te noemen wat je allemaal op en in de omgeving van de camping kunt doen.

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Bel of mail de stacaravanmakelaar en wij laten je deze stacaravan vrijblijvend zien!

Jaarhuur & info

Camping 't Sluitgat is geopend van 1 april tot en met 1 november. De jaarhuur bedraagt € 1.980,54, dat is inclusief de toeristenbelasting en kabeltelevisie. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water en elektra, internet en een borg van € 1.500,-. Honden zijn toegestaan op de camping.

Krekengebied Ouwerkerk

Krekengebied Ouwerkerk is een schitterend natuurgebied. Het is ontstaan door het in- en uitstromend zeewater na de dijkdoorbraak in 1953. Het uitgebreide krekenstelsel heeft een rijke vegetatie met veel bijzondere planten en trekt daardoor veel dieren aan. Langs de westkreek en naast de oostkreek werd een bos geplant waar nu tientallen vogels broeden. Waar vogels zijn komen ook roofvogels. Grote kans dat als je omhoog kijkt een buizerd of een kiekendief ziet hangen. Verrekijker meenemen dus!
Met een vergunning is het mogelijk om op forel en paling te vissen en je kunt er in een kano varen. Door dit prachtige gebied loopt een acht kilometer lang wandelpad en op sommige stukken mag de hond loslopen. Verder is er nog een fietspad en een ruiterpad, dus voor ieder wat wils!

Alle kenmerken

Buitenbekleding:
Aluminium
Isolatie:
Enkelglas
Afmetingen:
8.30 x 3.05 meter
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Nee
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Gashaard
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
85
Huurindicatie kavel:
€ 1.981
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland
Park:
Camping 't Sluitgat
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Stacaravan
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel