Leuke stacaravan te koop op camping ‘t Torentje, Burgh-Haamstede

Op ’t Torentje is geen kavel gelijk en dat geeft sfeer. Mooie hoge strakke hagen en grote bomen. Wat een genot om op zo’n parkje te kunnen staan. Natuurlijk telt ook de gezelligheid van het dorp en alles wat Schouwen-Duiveland te bieden heeft mee, als je besluit een of misschien wel déze stacaravan te kopen.

De stacaravan heeft een leuke indeling met twee slaapkamers, een badkamer en nog een apart toilet. De keuken bevindt zich in het midden wat een heel leuk effect geeft op de woonkamer. Lekker op de bank hangen en een filmpje kijken hoort toch ook bij het campingleven, net als barbecueën of een fietstochtje naar het strand. Lekker eten in één van de vele restaurantjes, klimmen in klimbos Westerschouwen, meevliegen in een zweefvliegtuig of lekker koffie drinken in je tuinstoel. Dit is gewoon dé perfecte manier om je vrije tijd door te brengen.

Begint het al te kriebelen? Het parkje is vanaf 1 maart weer geopend, maar een bezichtiging plannen is gewoon mogelijk in de winterperiode.

Jaarhuur & info

’t Torentje Recreatiepark is geopend van 1 maart tot 1 november. De kavelhuur 2023 bedraagt € 4.376,90. Dit is inclusief het voorschot van de toeristenbelasting, kabeltelevisie en internet. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water en elektra. De stacaravan verhuren of uitlenen is 28 dagen toegestaan en honden zijn niet welkom op de camping.

Alle kenmerken

Merk-type:
BK Bluebird Expression
Buitenbekleding:
Kunststof
Isolatie:
Dubbelglas
Afmetingen:
10.00 x 4.00 meter
Bouwjaar:
2008
Indruk van object:
Uitstekend
Indeling:
Standaard
Badkamers:
1
Apart toilet:
Ja
Bergzolder:
Nee
Verwarming:
Gashaard
Inclusief inventaris:
Ja
Kavel:
97
Oppervlakte kavel ±:
160 m²
Huurindicatie kavel:
€ 4.377
Gasvoorziening:
Gasleiding
Televisieontvangst:
Kabel
Internet beschikbaar:
Ja
Indruk van tuin:
Uitstekend
Regio:
Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden
Park:
't Torentje Recreatie
Status:
Verkocht
Kosten koper:
v.o.n.
Object type:
Stacaravan
Slaapkamers:
2
Hond toegestaan:
Hond niet toegestaan
Huur of koop:
Huurkavel